Kulturysta Amator Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 Witam zakupiłem BTB i NPA jak to zacząć dawkować dodam że jestem nowy w temacie.W sumie feromony zakupiłem z myślą zmiany tej straszne fałszywej atmosfery w pracy ciekawe czy podziałaja.Czy dla początkującego może być takie połączenie dodam że na razie nie ma kasy na zmiany i chciał bym wykożystać to co jest w pełni . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 29 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2015 Zacznij od "pół kropli" i powiedz co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulturysta Amator Napisano 29 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2015 Zanim odczytałem wziołem dziś btb ha szyje i nadgarstki to było 1.5 kropli.I krople tego npa na szyje.Ja to npa bardzo wyraźnie czyje jak by to był jakiś pot czyjś trudno mi to opisać.Czy to dobry pomysł bo smarować np to npa pod noś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_naturat Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Też mam NPA i BTB. testowałem w różnych kombinacjach do pracy. Zdażało mi sie NPA dawać "pod nos". Pierwszy wdech dawał pobudzenie. Ale ciężko jest to przykryć perfumą Próbowałem samego NPA w ilości od 0,5 do 2 kropli. Dawałem na nadgarstki, za uszy, pod nos, jak wspominałem. W takiej samej kombinacji testowałem BTB. Dla mnie najlepszą kombinacją jest jedno przychylenie na palec NPA i to za uszy + jdno przechylenie BTB i pod nos. Dodam jeszcze, iż zauważyłem, że w zimie zauważyłem NPA działało słabiej. Stwierdziłem, że może to byc spodowane faktem, że po aplikacji za uszy, ubieram szalik. po kilku dniach sam szalik przesiakł zapachem. I co z tego, ze ja miałem stałą dawke jak szalik potęgował. A wiadomo, że nie wolno przesadzać. Sytuacja wróciła do normy po wypraniu szalika i aplikowania NPA już w pracy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic007 Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 a to przechylenie to jakie długie robisz? bo wystarczy troche dłużej przechylić i już na palcu zostaje większa ilosć, problematyczne jest to dawkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi