valery Napisano 29 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2007 http://pherolibrary.com/pheromone-guide/products/mens/new-pheromone-additive.htm tu wyraznie pisze ze npa ma androstenon i 1inny feromon.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 6 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2007 Na powyższej stronie jest błąd. Od producenta posiadamy informację, iż NPA posiada dwa ukryte związki. Mogę napisać, iż jeden z nich oddziaływuje pozytywnie na kobiety, natomiast drugi poprawia samopoczucie i nastrój mężczyzn, a więc osoby stosującej. Oczywiście umowa nie pozwala nam na ich ujawnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturxxx Napisano 6 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2007 Mogę napisać, iż jeden z nich oddziaływuje pozytywnie na kobiety, natomiast drugi poprawia samopoczucie i nastrój mężczyzn, a więc osoby stosującej. Oczywiście umowa nie pozwala nam na ich ujawnienie. Jeśli wiecie co to za 2 tajemnicze zwiazki w NPA,to czy wiecie co zawiera Chikara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 6 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2007 Składu Chikary nie zna, niestety, nikt poza producentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 9 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2007 Mogę napisać, iż jeden z nich oddziaływuje pozytywnie na kobiety, natomiast drugi poprawia samopoczucie i nastrój mężczyzn, a więc osoby stosującej a czy te feromony sa podane na www.feromony.pl/feromony ??? czy tez nie pojawily sie w zadnym innym produkcie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi