Dunno Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 Co myslicie o chikarze Ci ktorzy ja juz stosowali ?Od roku uzywam btb + npa w malych dawkach na codzień czy chikara da mi mniej wiecej te same efekty? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 chikara jest super. Ma fenomenalny zapach. Wąchałeś? Efekty na pewno będą inne, ale ciężko w twoim przypadku określić jakie dokładnie. Możesz np. widzieć więcej spojrzeń, zaczepek, albo ocierania się. Musisz sam sprawdzić, by zobaczyć różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Stary, Chikara to feromony, które trzeba niuchnąć. Dla mnie numer 1 zapachowych fero. Zapach jest zaj*bisty, a działania bardzo widoczne, zarówno podczas rozmowy biznesowej, jak i podczas spotkań z dziewczynami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunno Napisano 13 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2016 Wlaśnie te Wasze chwalenie tego zapachu mnie przeraża, bo : 1. Ktoś znajomy się zapyta co to zapach? Bardzo jej sie spodoba. Tak bardzo, ze bedzie chciala kupic taki sam swojemu facetowi, a ja co wtedy odpowiem ; p ?- Chikara z feromony.pl ? Jak sklamie to sprawdziz, ze to inny przeciez, a jak powiem, ze nie powiem to tak dziwnie troche i podejrzanie. Co na ten temat uwazacie ? 2. Gdy uzyjesz btb czzy npa do pracy to nikt prawie tego nie wyczuje, a jesli tak to pomysla, ze to zapach z zelu pod prysznic, lub szamponu czy dezodorantu, a gdy uzyjesz takiej chikary to zaraz zostane okreeslany jedynym facetem ktory uzywa perfum do pracy, bo nikt inny stad tego nie robi. Co takze o tym uwazacie? Pozdrawiam i moze polecicie mi coś jeszcze co sami stestowaliście i jest godne uwagi poza btb, npa, pheromax i chikara, a moze jakis dobry mix ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 1. Szczerze mówiąc to nie ukrywam tego, że używam Chikary Jeżeli się wstydzisz to zawsze możesz powiedzieć, że nie pamiętasz. 2. Nie wiem czy do końca zrozumiałem. Jeżeli chodzi o to, że będziesz jedynym facetem, który używa perfum to bardzo dobrze. Nie kombinuj z myśleniem w stylu "co sobie pomyślą". Wszystko zależy od tego o czym TY myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crc Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Wąchaliście chikare? ten zapach jest jakiś taki magiczny, ciężko jest doświadczyć podobnego zapachu w jakimś produkcie. nowicjusz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi486 Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 Co wy tak z tym wąchaniem? Czy to forum perfumiarskie? Liczy się działanie feromonów za to się płaci i po te je kupuje. jak sobie chcą kupić magiczny zapach to sobie perfumy ludzie kupują. nikt nie pisze o działaniu tego fero, może nie ma o czym pisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 Właśnie działanie jest mega, genialny zapach to tylko dopełnienie. Chociaż nie jest to typowy "perfumiarski" zapach. Trzeba tego doświadczyć. Przede wszystkim więcej kontaktu - to zauważyłem już po pierwszym psiknięciu. Ludzie więcej mówią, nieznajomy zaczepiają, koleżanki nie mogą oderwać wzroku, Chikara działa jak magnes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobry00 Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 Jedyny fero którego nie testowałem, czy działanie jest podobne do tego z BTB czy nawet lepsze w Chikara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunno Napisano 4 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 moim zdaniem bardzo podobne, ale osobiście wracam do czystego BTB : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
touch of the night Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2017 jak wywinąć się z pytania - co to za zapach - dostałem od koleżanki - dziewczyny kupiła coś w rozlewni perfum więc nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olik99 Napisano 15 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2017 No wiadomo, że czasem się dostaje dziwne zapachy. No i wtedy ciężko coś powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeklech Napisano 21 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2019 Nie używałem ferie już z rok ale zapach Chikary pamiętam do dziś ☺️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi