Zmysłowy Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Witam. Jak w temacie. Odkupię małą lub znaczną ilość Chikary w celu testu bądź jakiegoś innego zapachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Takie rzeczy to na giełde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmysłowy Napisano 23 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Tak zgadza się. Ale mało co kto na giełdę zagląda. A już jeden temat w giełdzie mam na ten temat Może Ty kolego wiesz jak pomóc? Może masz kontakt co kto ma? Mało ludzi tutaj na forum zagląda? Nie to co 10 lat temu było tutaj tłoczno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik85 Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Pisz szybko do feromony.pl! Ja dostałem niepełny tester, trochę ich wymęczyłem, ale Chikare mam za mniejszą cenę niż 247. Trzeba sobie jakoś radzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Temat przeniesiony do działu GIEŁDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek423 Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 ~ ZmysłowyOdpisalem na PW ~ TematSą testery na feromony.pl?! Ile ml dostałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi