Obi One Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 Tak jak w temacie, Ciekaw jestem opinii użytkowników fero Single Raw Pheromones ze strefy vip. Lepsze od btb i pheromax ? (w końcu to są mieszanki kilku fero dobranych do siebie, a tutaj dostajecie tylko pojedyncze feromony). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowicjusz Napisano 22 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2016 Powiem może tak każdy ferumowicz na początku nie umiał stosować fero , więc wszystko trzeba testować dawkować bo każdy poniesie inne dawki większe lub mniejsze. Inaczej sam Androstadienone z serii Raw u mnie nie działał dodałem jak mi podpowiedzieli na forum Androstenol i wszystko sie zmieniło. Też miałem sceptyczne podejscie do strefy vip , ale zmieniłem zdanie jak juz umiałem je stosować w odpowiednich proporcjach. Moje zdanie jesli komuś Phx pasuje to nie widze sensu zmieniać na serie Raw .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obi One Napisano 23 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2016 Ok Dzięki za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindi Napisano 25 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2016 Zazwyczaj jeżeli ktoś chce gotowy preparat to najczęściej kupuje Pheromax- na uwodzenie, The Edge- na pewnośc siebie, czy BTB- na poprawe kontaktów międzyludzkich itd. W feromonach z serii Raw Singles nie ma gotowej instrukcji, nie ma gotowego przepisu. Zostały stworzone po to, aby stosować je według własnego doświadczenia i potrzeby w danym momencie. Wiadomo, idealną dawkę nalezy odnaleźć specjalnie dla siebie, zaczynając od minimalnej ilości. Ogólnie uważam, że Single to świetna sprawa! Później mieć już tylko gotowe mieszanki w odpowiednio podpisanych atomizerach i do dzieła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi