Dragomirus Napisano 21 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 Witam drogich forumowiczów Dawno mnie tutaj nie było, tak jak dawno nie używałem feromonów i trochę zdąrzyłem wyjść z wprawy :/. Ogólnie to chcę powrócić do tego bo to "sprawdzony" sposób, ale zastanawiam się nad tymi dwoma specyfikami i nie wiem za bardzo który wybrać... Za moich czasów to był tylko PHEROMAX i to on się zawsze na mnie sprawdzał, a teraz dodali jeszcze w ofercie RAW ANDROSTADIENONE. Działa? Warto z niego korzystać? Polecacie? i jakie dawki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 21 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 hej! witaj ponownie! Pheromax sie zawsze dobrze sprawdzal i tu sie nic nie zmienilo To sprawdzona bomba feromonowa Jesli chodzi o single, to troche inny produkt. Mozesz sobie nimi zrobic WLASNEGO pheromaxa, a przy tym nie bedzie tak smierdzial jak oryginal, bo single sa znacznie czystsze. Androstadienone dziala, przeciez to jeden podstawowych skladnikow Pheromaxa. Dlaczego mialby nie dzialac? Mozesz sobie nim wzmocnic pheromaxa, albo tez zrobic inne proporcje wszystkich 3 feromonow. Dzieki temu bedziesz mial wlasna mieszanke, ktora moze dla ciebie dzialac LEPIEJ od samego pheromaxa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowicjusz Napisano 22 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2016 Kolego jedna kropla to max !!! a stężenie 3x mocniejsze jak w PHX !!! mozna dac pół kropli ja uzywam szczerze moge polecic Androstadienone. Najlepiej stosowac z Androstenolem lub BTB dawka 2:1 lub sobie zrobić mniejsze dawki kazdy organizm inaczej reeaguje. Ja mam PHX ale wigule nie uzywam wole w 100% Androstadienone + Androstenolem Polecam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragomirus Napisano 23 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2016 BTB testowałem przez dłuższy okres i nie zauważyłem różnicy więc dałem sobie z tym spokój Zostane jednak przy moim sprawdzonym Pheromaxie, który dość długo stosowałem i działał. Teraz jeszcze pytanie z innej beczki. Od ostatniego czasu stosowania Pheromaxu dość bardzo zmienił mi się wygląd ze względu na przyrost masy mięśniowej. Czy dawka będzie nadal taka sama jak poprzednio czy muszę ponownie dobierać jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 23 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2016 Receptura Pheromaxa również mogła ulec zmianie. Jaka była Twoja poprzednia dawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragomirus Napisano 23 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2016 Całe psiknięcie. Wiem, że dawka duża, ale taka właśnie na mnie dopiero działała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindi Napisano 25 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2016 To w takim razie właśnie od niego zacznij- tj. jednego psiknięcia . Wiadomo, dawka uzależniona jest od pH skóry, potliwości itp. Spróbuj, a po kilku dniach sam stwierdzisz czy powinieneś ja delikatnie zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragomirus Napisano 25 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2016 Ostatecznie zamówiłem Pheromax Niestety nie tego chciałem, ale lepsze to niż nic. Po tak długiej przerwie chciałem spróbować czegoś nowego i ciekawszego. Dużo w necie czytałem o alfa maschio bo są to ponoć NAJLEPSZE feromony dostępne na świecie i chciałem jest przetestować. Niestety koszt przeszyłki 160 zł... Ale i tak pozbieram trochę kasy i NA PEWNO zamówię, a recenzje tego wrzucę tutaj na forum tego możecie być pewni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi