Aloha Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 Zamówiłem feromony btb ze sklepu intymność. Jakieś opinie możecie dać ? czy feromony które tam kupiłem są oryginalne ? Chce kupić jeszcze pheromax i kupię go na sklepie feromony.pl Czy to będzie dobre połączenie ? Które lepsze pheromax ? czy pheromax oxy ? Stosować je razem z btb ? czy osobno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruda Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 Podobno oxy jest lepszy i tam można je łączyć ale trzeba troche poeksperymentować na sobie samym:) Co do oryginalności to i tak większość portali bierze od feromony.pl wiec prawdopodobnie dostaniesz oryginał. Na przyszłość jednak polecam robić zakupy na feromony.pl- masz gwarancje że dostajesz towar najwyższej klasy a i z czasem wypracowujesz sobie fajne rabaty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aloha Napisano 16 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 Tak zrobię mój błąd, że tam zamówiłem. Btb i pheromax dobre połączenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aloha Napisano 16 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 I czy pheromax są bezzapachowe tak jak btb ? Chociaż btb wydzielają lekki zapach który jest naprawdę ładny to chce go przykryć swoimi perfumami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aloha Napisano 16 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 Muszę również dobrać odpowiednią dawkę tych dwóch feromonów, co byście polecili na początek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruda Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 Dobre połączenie, ale pamietaj że pheromax jest bardzo mocny i łatwo go przedawkować a wtedy jest nie fajnie. Na początek spróbuj krople btb plus pół kropli pheromax-u. Jeśli nie zauważysz efektu to zwiększ dawki. Co do zapachu to mam pheromax woman i koniecznie trzeba go przykrywać perfumą bo ma delikatnie śmierdzący zapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruda Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 Najlepsze rozwiązanie to pierw osobno poeksperymentować, wtedy będziesz wiedział co działa na Ciebie i otoczenie. Łatwiej wtedy zrobić mieszankę. Ja na przykład jak mieszam to pół kropli pheromax z dwoma psiknięciami the Edge i mam zabójczą mieszankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi