Gość Wilczek Napisano 7 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2017 Witam, zakupiłem phx duża butlę: ) ale mam problem w doborze dawki. 1 psikniecie za duże, pół to nigdy nie wiadomo czy to pół czy 3/4 bo przecież za każdym razem inna siła nacisku. Odkrecenie butli posmarowanej wężykiem też lipa bo czasem z samego wezyka potrafi wypłynąć z 1.5 kropli z rurki... przechylenia butelki przytkanej palcem za duża dawka... generalnie po 3 godz gdy stężenie jest mniejsze dostrzegam pozytywniejsze działanie tych różnych dawek ale nie mam konkretnego sposobu jak zawsze aplikować ta sama ilość i zacząć od mini minimalnych. Dodam że kiedyś miałem ferie chakre. Nie chikare tylko chakre i mega działanie... Czy 1 kropla czy 2 pomoże ktoś podpowie co i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
touch of the night Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 możesz pobawić się pipetą zakupioną w aptece na " krople " lub zakupić mini atomizer na feromony.pl sam pheromax jak dla mnie słabo działał phx oxy lepiej czuć było że jest coś na rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindi Napisano 6 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2017 Ja też polecam zrobienie bardzo delikatnej mieszanki feromonowej w osobnym atomizerze. W razie czego zawsze możemy ją delikatnie "doprawić" . Dla mnie jest to najlepsze rozwiązanie i mogę mieć zawsze ja przy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi