menfist Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2018 Zakupiłem w piątek Pheromax Oxy i zastanawiam się jak będzie działać na dziewczynę która uwielbia się przytulać i ogólnie lubi kontakt fizyczny ( jesteśmy parą +- 2 lata ). Wie ktoś jak może zareagować? Oraz kolejne pytanie, jaką dawke aplikować i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
touch of the night Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2018 proponował bym zakupić mini atomizer ze strony feromony.pl lub ewentualnie stosować pipetę i zacząć od 1 kropli miejsca na które nakładać - za uszami , pod nos , nadgarstki , pod krtanią .. najlepiej robić tak by nie miału styku z ubraniem przykryć własnymi perfumami. Obserwować reakcje swoje i partnerki. przedawkowanie - czerwone uszy, ból głowy , poirytowanie, zbyt intensywny zapach fero - ludzie się od ciebie odsuwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2018 Polecam stosować na początek "pół psiknięcia". Chodzi o to, aby jedynie przejechać po szyi wężykiem od atomizera. Napisz koniecznie jakie były efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supportles Napisano 26 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2018 No i jak? Jakieś efekty? Szybciutko bo też planuję zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menfist Napisano 15 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2018 Musze przyznać, zdecydowanie działa Jednak dla mnie odpowiednia dawka to około 2 krople. Partnerka zaczęła częściej mówić że ciekawie pachne, częściej całować z nienacka i zrobiła się o wiele śmialsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek423 Napisano 29 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2018 (edytowane) Dwie krople to dość śmiała dawka. Oxy jest silnym preparatem. U mnie działa już przejechanie tym wężykiem od atomizera po szyi. Edytowane 29 Listopad 2018 przez mirek423 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindi Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 Hej Ja stosuję jedno psiknięcie na nadgarstek i odbijam sobie to na szyi. Na to oczywiści nakładam swoje perfumy. Efekty jak zawsze cudowne! Mój samiec alfa w końcu ma chwile , gdzie staje się przytulakiem, a tego właśnie mi brakowało Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
touch of the night Napisano 11 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2019 1 psiknienięcie phx to ok 2,5 kropli moim zdaniem do 1 psiknięcia dawka jest w normie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi