Supportles Napisano 26 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2018 Witam, chciałbym pomóc trochę sobie w uwiedzeniu na nowo swojej żony. Dokladnie chodzi mi o zbliżenia intymne. Wolałbym coś 2w1 czyli feromony z perfumem, i znalazłem chikare. Ogólnie nie psikam się perfumami ale gdybym zaczął używać samych feromonów to żona mogła by je wyczuć, a co ja bym jej wtedy powiedział? A tak bym wyjaśnił że postanowiłem zacząć używać perfum. Ale do rzeczy, polecacie chikare? Jaki ma zapach? Nie chce odstraszyć smrodem, a raczej przybliżyć do siebie żonę. Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeklech Napisano 28 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2018 Ja bym postawił na unresistible albo pheromax. A to, że zaczniesz używać perfum możesz powiedzieć żonie, że chcesz ładnie dla niej pachnieć i tyle. Chikara ma fenomenalny zapach ale raczej nie jest do uwodzenia. Ja używałem na codzień. Ale jak ktoś używał na podryw to niech się wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supportles Napisano 28 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2018 Zamówiłem próbke Chikary i zobacze jak działają. A co byś polecił zapachowego do uwodzenia żony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeklech Napisano 28 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2018 Ja wziął bym jakiś bez zapachu i przykrywał to perfumą. Jakiegoś wielkiego wyboru nie masz z zapachowych. The EDGE ma podobne właściwości co NPA. I chyba to było by najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supportles Napisano 1 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2018 Polecasz The Edge? Dostałem próbkę w husteczkach. Tylko musiałbym się czymś zpsikać jeszcze. Bo mogą śmierdzieć te The Edge co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeklech Napisano 1 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2018 Mój znajomy dostał ode mnie chusteczki The EDGE i jest zachwycony zapachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 2 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2018 Również polecam The Edge. Bardzo fajnie pachnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi