Rrrrrr Napisano 15 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2018 Sprzedam feromony,które wymieniłem w temacie. Mało używane, dla zainteresowanych szczegóły na privie. Chce za wszystko 280 zl. Odbiór W-wa. Oczywiście wszystko jest oryginalne i kupione na stronie feromony.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeklech Napisano 19 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2018 Cześć, nie chcesz sprzedać osobno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rrrrrr Napisano 19 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2018 Wolałbym w całości, ale ewentualnie mogę pojedynczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeklech Napisano 20 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2018 Ile chcesz za unresistible man? Jak dużo zostało Ci we fiolce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rrrrrr Napisano 21 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2018 Polowe ceny jaką wymieniłem, czyli 140zl. Podobno komuś kiedyś udało sie otworzyć buteleczke, ja nie chce próbować i mierzyc. W każdym razie, używałem ich bardzo rzadko, jak wykorzystałem ich 1/5 to jest totalny max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
touch of the night Napisano 29 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2018 Tą osobą jestem ja. Można otworzyć i to bardzo łatwo bo zatyczka z kulką jest plastikowa wystarczy delikatnie Podważyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rrrrrr Napisano 30 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2018 Dobrze wiedziec, dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seksiczekolada Napisano 5 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2018 Chikara jaka pojemnosc została Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rrrrrr Napisano 6 Wrzesień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2018 Panie, zostało magiczne 4/5 buteleczki. Kupuj Pan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seksiczekolada Napisano 6 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2018 120 z shipp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi