Piter256 Napisano 28 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2018 Witam Mam randkę z kobietą z kobietą po 40 tce. Czy wystarczy sam Phero czy coś byście dodali, chciałbym jak najlepiej wypaść Też mam ponad 40 latek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 28 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2018 Witamy! Do uwodzenia świetny będzie Pheromax - klasyka gatunku feromonów, które zwiększają podniecenie w sytuacjach intymnych. Możesz też spróbować unresistible, ale z uwagą - są mocniejsze od phx! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amad991 Napisano 14 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2018 Cześć. Ja myślę, że połączenie Pheromax i BTB mogłoby się dobrze sprawdzić. Pheromax produkt z duża dawką feromonów seksualnych, a BTB żeby stworzyć przyjemną atmosferę. Trzeba najpierw zbudować komfort i dobrą otoczkę, żeby na tym gruncie móc pracować. Pheromax na szyję, BTB na nadgarstki i na to swoje perfumy. Mega polecam taki zestaw, bo sam stosuję Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi