Alchemiczka Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2007 Mam prośbę: chciałabym skonfrontować kilka wypowiedzi na temat działania pheromaxu na tę samą płeć, czy mogę Was o to poprosić? Bardzo jestem ciekawa...Jakoś sama nie zauważyłam szczegolnego respektu od strony dziewczyn po zastosowaniu pheromaxu... Chociaż...Zawsze skupiałam się na badaniu reakcji płci odmiennej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kari Napisano 28 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2007 To tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
melaniaa Napisano 2 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Mam prośbę: chciałabym skonfrontować kilka wypowiedzi na temat działania pheromaxu na tę samą płeć, czy mogę Was o to poprosić? Bardzo jestem ciekawa...Jakoś sama nie zauważyłam szczegolnego respektu od strony dziewczyn po zastosowaniu pheromaxu... Chociaż...Zawsze skupiałam się na badaniu reakcji płci odmiennej Ja zauważyłam pewien respekt wśród kobiet po nałożeniu pheromaxu. Traktują mnie inaczej, jestem bardziej poważana. Szczególnie zauważalne jest to jak chcę coś kupić w sklepie. Obsługa ekspedientek jest znacznie lepsza wtedy jak zastosuję feromony. Niesamowite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 10 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Respekt zwiększy się po zastosowaniu Relationship Magic lub Perfect Ten. Pheromax Woman nie będzie tak skuteczny na tym polu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi