DobrodusznyRadzimir Napisano 8 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2019 Ktoś stosował te feromony? Jest możliwość minimalnej aplikacji (jak "pół-psiknięcie w PHX")? Działanie jest na pewno mocno seksualne, ale czy można oczekiwać również działania socjalnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindi Napisano 8 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2019 Hej, ja stosuję! Patrząc na stężenie to jest dużo mocniejszy od Pheromaxa, więc trzeba uważać z dawką! Aplikator jest z kulką, więc robię jedno, małe okrążenie na nadgarstku. Psikam na to swoimi perfumami, bo wyczuwam dziwny, słodki zapach. Używam go głównie na wieczór i na imprezy, więc nie wiem czy jest socjalny. Ja czuję się bardziej pobudzona i widzę fajne efekty podczas rozmów z kolegami Polecam głównie na zabawy i do flirtu! Jest ekstra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi