iwannaflysohigh1 0 Zgłoś Napisano 30 Wrzesień hej, jeśli masz feromony bez zapachowe w korzystnej cenie mogą być używane to z chęcią od ciebie odkupie do tej pory używałem BTB i chciał bym spróbować jeszcze czegoś innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remi 0 Zgłoś Napisano 4 Październik Mam całą nową butelkę singli RAW Androstenone. Jak chcesz to sie odezwij na priv. Cena 150zl. W sklepie 204 zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chmurka 0 Zgłoś Napisano 7 Październik Mam nowe Raw Androstenol całe, Raw Estratetrsenol jakieś 60% , fiolkę mała Relationship jest w niej 70% plus 3 saszetki BTB women Jesteś zainteresowany/??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remi 0 Zgłoś Napisano 8 Październik 10 godzin temu, chmurka napisał: 3 saszetki BTB women Jesteś zainteresowany/??? Chcesz sprzedać komuś saszetki, które są darmowe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greentea 0 Zgłoś Napisano 8 Październik Spoko, bo samych próbek, saszetek przecież kupić nie można. Pomyślę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cogonieznajom 3 Zgłoś Napisano 8 Październik Jak to za darmo? Zobacz: https://allegro.pl/listing?string=btb próbka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remi 0 Zgłoś Napisano 8 Październik 4 minuty temu, Cogonieznajom napisał: Jak to za darmo? Zobacz: https://allegro.pl/listing?string=btb próbka Ech, a później się dziwić, ze maja nas za cwaniaków za granicą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chmurka 0 Zgłoś Napisano 9 Październik W dniu 8.10.2019 o 08:44, Remi napisał: Chcesz sprzedać komuś saszetki, które są darmowe? A gdzie jest napisane, że sprzedaję same saszetki? Saszetki dodaje gratis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iwannaflysohigh1 0 Zgłoś Napisano 7 Listopad interesują mnie Męskie feromony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remi 0 Zgłoś Napisano 7 Listopad Odpisałem Ci w drugim wątku, który do mnie wysłałeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach