Marcin0 Napisano 3 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2019 Cześć Może mi ktoś powiedzieć jak to tak naprawdę dawkować? Ten wężyk nie jest zbyt wiarygodną miarką. Próbowałem nałożyć trochę na palec obracając fiolkę. 2 razy tak zrobiłem i nie zauważyłem różnicy po ludziach z otoczenia, chociaż po sobie odczułem większą pewność siebie,ale efekt szybko zanikł tak po godzinie. I jeszcze mam przy okazji pytania: Z jakiej odległości to w zasadzie jest odczuwalne przez inne osoby? Max 1 metr czy więcej? Dobrze przykryć perfumami - rozumiem, że najlepiej psiknąć perfumami w miejsce z fero czy lepiej psiknąć obok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeklech Napisano 7 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2019 W dniu 3.11.2019 o 14:14, Marcin0 napisał: Cześć Może mi ktoś powiedzieć jak to tak naprawdę dawkować? Ten wężyk nie jest zbyt wiarygodną miarką. Próbowałem nałożyć trochę na palec obracając fiolkę. 2 razy tak zrobiłem i nie zauważyłem różnicy po ludziach z otoczenia, chociaż po sobie odczułem większą pewność siebie,ale efekt szybko zanikł tak po godzinie Cześć, dawkujesz jak Ci wygodnie. Ja wyciągałem wężyk i trzymałem w pozycji pionowej nad nadgarstkiem pozwalając pracować grawitacji. Spadła kropla, rozcierałem na drugim nadgarstku i raz dwa za uszy. Jak chciałem mocniejszego efektu to jeszcze pod nosem dotykałem wężykiem. Ja perfumy nakładałem na feromony a nie obok. Wydaje mi się, że wtedy lepiej się roznoszą z zapachem perfum. I zasięg taki sam jeśli można to tak nazwać Dodam, że jeśli na Ciebie zadziałało w taki sposób to dawki możesz regulować w oparciu o tą która tak na Ciebie zadziałała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inka25 Napisano 8 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2019 @Marcin0 Ja jeszcze dodam, że z feromonami, tak naprawdę im bliższa odległość, tym lepsze działanie. Najlepiej będą działały na odległość swobodniej rozmowy. Cierpliwie próbuj różne dawki, zmieniaj miejsca aplikacji, raz perfumy obok, raz perfumy na feromony - sprawdzaj co ci najbardziej odpowiada, bo ile osób tyle sposobów. Trzeba testować na swojej skórze, z czasem efekty są coraz bardziej zauważalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi