Tomek_79 Napisano 26 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2007 Jestem nowy na ferum i chciałem was wszystkich serdecznie powitać. Zanim napisałem ten post, przeczytałem kilka (a może nawet kilkanaście) waszych postów. To co napisaliście napawa mnie dużą dawką optymizmu jeżeli chodzi o działanie feromonów. Z waszych opisów wynika, że rzeczwiśce coś w tym jest i mam nadzieję, że mnie również dane będzie doświadczyć tego uczucia. Pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marlenka Napisano 26 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2007 powodzenia ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_79 Napisano 26 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2007 dzieki:). Jutro mój "pierwszy" raz. Jetem ciekaw efektow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 27 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2007 Mam nadzieje ze nam zrelacjonujesz "swój pierwszy raz". Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi