iceman69 Napisano 21 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2006 CZY KTOS STOSOWAŁ NPA ZAMIAST ALCHEMY MOZE LEPIEJ DZIAŁA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vic_19 Napisano 21 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2006 Witam wszystkich. Jestem tutaj nowy.Zamówiłem NPA w piatek,w poniedziałek jest potwierdzenie że paczka została wysłana.Chciałem sie dowiedzieć czegos wiecej na temat NPA.Jakie są po nim odczucia?Proszę abyście się wypowiedzieli na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 22 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2006 @iceman- ale jesteś szczery! Przecież to pewne, że NPA jest skuteczniejsze gdyż ma o wiele wyższe stężenie oraz posiada 3 składniki- co prawda 2 nieujawnione, ale jednak (szczerze mówiąć to nie chce mi się wierzyć jak producent nie chce ujawnić innych składników- nie wierzę też, że NPA posiada inne składniki niż androstenon). A jeśli o omoje odczucia chodzi to- niestety- uzywam NPA dopiero drugi raz i nie będę się wypowiadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman69 Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2006 ZAMÓWIŁEM ODEBRAŁEM NIE ZAWRACAM GŁOWY zaj***te JEST TYLKO POLECAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imesh23 Napisano 26 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2006 Zawróć głowe Czemu takie z***ste Pytam bo tez mam NPA od kilku dni i jakoś nie zauważylem narazie efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 26 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2006 no wlasnie prosze napisz jakie masz efekty w uzytkowaniu Mysle ze kazdy jest ciekaw tego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 2 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2006 icemanie... polecasz, są zajefajne..... no ale opisz dlaczego dokładnie są takie? czyżby jakaś ciekawa historia? a może tylko taka reklama? jeśli już pisałeś na forum to przepraszam ale raczej nigdzie nie widziałem:( ja chcę jakies w końcu zamówic.... albo pheromax próbka albo npa. i co jeśli np w ciągu dwóch tygodni nie zobaczę efektów i nie spodoba mi się, nie będę zadowolony? na pewno będę mógł je zwrócic? a jeśli zwrócę, przecież produkt już będzie otwarty, w przypadku npa będzie mniej o jakieś 10-15 kropel... co się później dzieje ze zwracanymi feromonami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imesh23 Napisano 3 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2006 a jeśli zwrócę, przecież produkt już będzie otwarty, w przypadku npa będzie mniej o jakieś 10-15 kropel... co się później dzieje ze zwracanymi feromonami? Dobre pytanie Co na to moderator forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 3 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2006 A ja jestem ciekaw dlaczego na tym forum nie ma tak dużo pozytywnych opinii na temat feromonów jak na feromony.pl. Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 3 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2006 Co do opini na temat feromonow to mysle ze ci co zakupili produkt i napisali pozytywna opinie na ich temat nie odwiedzaja forum bo im po prostu sie nie chce lub nie zauwazyli linka do forum pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 3 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2006 A ja jestem ciekaw dlaczego na tym forum nie ma tak dużo pozytywnych opinii na temat feromonów jak na feromony.pl. Prawda? Ali, na to jest bardzo prosta odpowiedź. Sklep jako sklep nie będzie robił sobie antyreklamy. Z drugiej strony dla mnie jednak czytanie samych pozytywnych wypowiedzi stwarza aurę czegoś... przekombinowanego:P Ciekawi mnie czy ktoś do sklepu wysyłał jakieś negatywne opisy fero....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 3 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2006 Masz racje Sephiroth,ciekawe czy byly jakies negatywne komentarze na temat feromonow,bo jesli byly to sklep jagby troszke nas oszukuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 4 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Masz racje Sephiroth,ciekawe czy byly jakies negatywne komentarze na temat feromonow,bo jesli byly to sklep jagby troszke nas oszukuje pozdrawiam Oczywiście, że zdarzają się negatywne opinie, tak jak w przypadku każdego produktu z dowolnej branży. Każda z tych osób traktowana jest bardzo poważnie przez dział obsługi klienta i gdy nie jest zadowolona z zakupu, zwraca flakon i automatycznie zostają jej oddane pieniądze. Będziemy cieszyć się razem z Tobą, dopiero gdy zauważysz pozytywne efekty działania feromonów. Z ferum usuwane są jedynie te komentarze, które treścią obrażają inne osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman69 Napisano 11 Wrzesień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2006 NPA - Nie pisałem sorki ale niestety dysk mi poleciał i dopiero dzisiaj dane odzyskałem . wracając do meritum npa - proponuje przedawkowanie ale nie wielkie i wszystyko będzie jasne . szkoda opisywac jak to działa ja sie juz zabawiam z tymi produktami od jakiegos czasu i wiem czego moge sie spodziewac aczego nie poza tym pamietajcie nie na wszystkich feromony działają jednakowo jedni sa jakby bardziej podatni na wpływ inni mniej i to juz przetestowałem kazda z otaczających nas osób wymaga innego podejścia innego zachowania npa tylko ułatwia dotarcie do człowieka i nic więcej a to juz wiele nawet bardzo TEŚCIK to moja propozycja 2 krople npa zgodnie z instrukcja naniesione na szyję ( ale wsmarowac na szyje nie polać) a dodatkowo własne nadgarstkii 1,5 kropeli i 0,5 pod nosek jak koksu i wtedy zobaczycie co sie bedzie działo na początek z wami .Nie polecam zupełnego przedawkowania bo bedzie nie miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
=ZERL= Napisano 14 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2006 A ciekawe, ciekawe. Muszę kiedyś spróbować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 15 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2006 Nie polecam takiego próbowania.. Sprawdziłem przed wczoraj to i pół dnia byłem poddenerwowany.....[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
=ZERL= Napisano 15 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2006 To znaczy kiedyś(to jest na początku stosowania Pheromaxu) pojawiły mi się dziwne efekty. Oczy mnie piekły i głowa troche bolała. Czy tym właśnie może się objawiać użycie zbyt dużej ilosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 16 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2006 To znaczy kiedyś(to jest na początku stosowania Pheromaxu) pojawiły mi się dziwne efekty. Oczy mnie piekły i głowa troche bolała. Czy tym właśnie może się objawiać użycie zbyt dużej ilosci? Jeśłi chodzi o ból głowy to jak najbardziej, ale jeśli chodzi o pieczenie oczu to nie wiem. Poczekajmy, może FERUM się wypowie. Sam jestem ciekaw. Aha, i objawy przedawkowania możemy wyczytać w instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlos Napisano 27 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2006 witam ! dostalem dzis, i niepokoi mnie ten "smrod" ferka... bardzo charakterystyczny jak spocony facet... czy z waszych doswiadczen... inni czuli ten zapach po polaczeniu z perfumami ? i czy dobrze sie sprawuje... ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 27 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2006 Witaj na ferum, carlos;) Więc, ja żadnego zapachu NPA nie czuję, może poza alk. ŻADNEGO. Owszem, [po kilkunastu minutach od aplikacji jak się postaram czuję jakąś szczególną nutę, ale jak tylko ją pochwycę to mi ucieka.. Dla mnie NPA nie ma zapachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlos Napisano 28 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2006 Witaj na ferum, carlos;) Więc, ja żadnego zapachu NPA nie czuję, może poza alk. ŻADNEGO. Owszem, [po kilkunastu minutach od aplikacji jak się postaram czuję jakąś szczególną nutę, ale jak tylko ją pochwycę to mi ucieka.. Dla mnie NPA nie ma zapachu. niemozliwe czyzbym dostal zepsuta buteleczke ? smierdzi niesamowicie ...jak pot, uryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 28 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2006 Masz Pheromax? Wtedy to możliwe. Przykryj perfumami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlos Napisano 28 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2006 Masz Pheromax? Wtedy to możliwe. Przykryj perfumami. tylko NPA, wacham sie czy tego uzyc, ze wzgledcu na zapach, ale przykryjke solidna dawka perfum, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlos Napisano 28 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2006 cos nowego... Very concentrated! Only to be used for mixing with cologne or aftershave. to znalazlem na amerykanskiej stronie o ferach... hm, napisali, ze tylko do zmieszania z perfumami...hm, a tu na glownej, ze mozna tak, ale lepiej nie mieszac... bywa cena na amerykanskich stronach to: 29.95 $ najpierw poczulem sie oszukany, ale jesli kupilbym tam NPA to za wysylke zaplacilbym drugie tyle pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 29 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2006 Zarówno NPA, jak i Pheromax to bardzo stężone produkty, które posiadają swój charakterystyczny męski zapach androsteronów. W dużej koncentracji po prostu śmierdzą niektórym osobom. Wszystko może mieć nieprzyjemny zapach w bardzo wysokim stężeniu, nawet aromat jabłkowy. Dlatego też, istotne jest, aby stosować niewielką dawkę obu produktów i przykrywać własnymi perfumami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi