Skocz do zawartości

Co proponujecie ? WAZNE !

hanys89

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ...

Jestem tu nowy wiec serdecznie mowie wszystkim dziendobry :)

a wiec sytuacja wyglada tak ... od pewnego czasu bardzo podoba mi sie pewna dziewczyna, spotykam sie z nia, rozmawiam, wiem ze moge sie jej wyzalic, wiem ze ona mi ufa ... mowi ze wspaniale ze mna spedza czas, ze nigdy sie przy mnie nie nudzi itd ... zakochalem sie w niej ... niestety pewien czas temu gdy spytalem czy moge liczyc na cos wiecej, uslyszalem odpowiedz przykra ... odpowiedz po ktorej sie załamalem ... nie moge ... nie moge miec nadziei ani nic w tym stylu ... od tego czasu spotykamy sie, i wszystko ladnie pieknie, smiejemy sie, rozmawiamy, zartujemy i żalimy nawzajem ... w poniedzialek widzialem sie z nia ostatni raz ... dzien skonczyl sie tak, ze ona tonela w mych ramionach mowiac '' dawno do nikogo sie tak nie przytulałam '' ... nigdy wczesniej jej nie przytulalem ... w drodze powrotnej, gdy ja odprowadzalem do domu zlapalem za reke, i tak smigalem z nia po ulicy ... mialem banana na pysku jak nigdy dotad :) od tego dnia zaczalem znow sobie robic nadzieje ... zaczalem sie interesowac feromonami ... i zastanawiam sie czy one by mi w czyms pomogly w takiej sytuacji ? jak mysliscie ? chce by przytulajac sie do mnie, poczula je i zwariowala na moim punkcie :) jezeli to dobry pomysl to jakiego feromonu uzyc ? (kupic), jak go zastosowac i wogole ... prosze o szczegoly pod kazdym wzgledem gdyz jestem kompletnym amatorem w tych sprawach ...

z gory dziekuje za pomoc i licze na szybka odpowiedz

pozdrawiam :wink:

• 1 month later...

w twoim przypadku jeśli jeszcze nic nie kupiłeś skłaniał bym sie do phx

jeśli 89 przy niku to rok urodzenia to jesteś troche za młody na NPA i przynajmniej w teorii jest ci zbedne bo sam powinienes wytwarzać dużo nonu :D

jeśli ja bym był na twoim miejscu to kupił bym Chikare i PHX. drogi zestaw ale działa piorunująco

pół psika phx i 1, 2 lub 3 psiki Chikary zależności od indywidualnych potrzeb. z doświadczenia wiem że za dużo nonu działa źle chyba że dziewczyna ma akurat owulacje wtedy można wylać na siebie 2razy tyle co zwykle i to podziała super :twisted:

w młodym wieku wydziela się dużo A-nonu a produkty oparte na nolu powinny działać zaje**ście i u mnie działają :D

z tego co zauważyłem samo NPA działa nawet nawet pod warunkiem że sie go da nie dużo(max 1,5kropli ale to już i tak dużo tylko na otwartej przestrzeni). przy dwuch zaczyna być nieciekawie(u mnuie oczywiście a każdy jest inny)

Chikara ma znaczną przewage nolu ale ma też troche nonu co widać gdy się jej da za dużo w połączeniu z solidną dawką NPA

ja osobiście gdy miałem na sobie 1 krople NPA i dawałem Chikare 2 psiki to było oki ale gdy dałem 4 to juz nie działało to najlepiej podczas gdy normalnie nawet 5 psiuków chikary dawało fajne rezultety :?

wniosek z tego że Chikara troche tego nonu ma i też należy na to uważać

wracając jednak do głównego to tematu to tak jak pisałem PHX plus Chakira poprostu siekiera(androstadienon z phx działa jak nic innego :twisted: )

a i pamiętaj że jeśli chcesz żeby laska do ciebie poczuła silny pociąg to fero nie załatwią sprawy same :(

daj jej odczuć że jesteś facetem z jajami i że ma na tobie oparcie ale nie bądz na każde jej skinienie i nie staraj się z nią kumplować w wieczność

ona sama musi poczuć do ciebie pociąg a nie ty masz go usilnie próbować w niej wytwożyć

jeśli ją podniecisz w jakiś sposób (dowolny byle skuteczny a jest ich troche) to fero w znaczny sposób to podniecenie wzmogą i nakierują na ciebie :twisted:

androstadienon to bardzo silna zabaweczka która dobrze użyta robi naprawde dobrą robote co nie jeden raz już miałem okazje sprawdzić :twisted:

jeśli 89 przy niku to rok urodzenia to jesteś troche za młody na NPA i przynajmniej w teorii jest ci zbedne bo sam powinienes wytwarzać dużo nonu :D

Jeśli chodzi o androstenon to przecież chyba starsi mężczyźni wytwarzają go więcej- chodzi tu o dominujące osoby.

18 lat to jeszcze od niechcenia okres dojrzewania, a tylko w tym okresie wytwarzamy androstenol i chyba trzeba byłoby uważać na ten związek. Teoretycznie, ale generalnie zagłuszamy naturalne feromony poprzez częste mycie, dezodoranty itp., więc wydaje mi się, że nie powinniśmy zwracać dużej uwagi na naturalne związki.

Mogę się jednak mylić, ale takie jest moje zdanie.

Ali, 500 postów! Jesteś naszym guru :D Gratuluję! :)

Wraz z upływem lat ludzie wydzielają coraz mniej feromonów.

Androstenol jest ciężko przedawkować. Jest to feromon rozmowy, otwartości i dobrze się sprawdza w dużych dawkach, jednak zmniejsza agresywny charakter -nonu, a więc może osłabić przekaz silnego samca.

Jeśli chcesz więc dominować, polecałbym więcej NPA niż Chikary. Jeśli oczekujesz dobrej rozmowy, fajnego nastawienia ludzi - więcej Chikary, a NPA jako dodatek.

ferum zgadzam sie ale wiek dojrzewania powiedzmy od 18 do pełnego rozwinięcia się mężczyzny czyli ok 25 to burzaq chormonalna, człowiek wytwarza wtedy durzo własnych feromonów a w szczególności nonu w porównaniu z ludzmi starszymi. To dla tego PI feromon w 100% złożony z nonu ma najlepsze "wzięcie" u ludzi po 30 i starszych. młodsi wolą bardziej lightowe feromonki bo sami ich produkuja całkim dużo i łatwo można je przedawkować chodz jest to oczywiście sprawa indywidualna

jak napisał ferum androstenol przedawkować jest ciężko ale trzeba pamiętać że w chikarze jest troche nonu nie jest go wiele ale jednak i ludzie w wieku 18-25 powinni na niego uważać w szczególności gdy łączą go z NPA gdzie nonu jest naprawde dużo.

• 7 months later...

Siemawszy...co myślicie o wiązance Phx + npa + chakira próbował ktoś tego, czy aby nie "nawarstwi" się tych feromonów tyle że wytworzy nieporządany, mam na myśli odwrotny efekt od oczekiwanego? Bo wsumie Phx trzeba czymś przykryć (ja używam Boss soul jest niezły i ładnie się komponuje z phx) i Npa oczywiście ,do tego chikara ,czyli dochodzi kolejny zapach ale można go zaaplikować np wyłącznie na nadgarstki...

Podejrzewam że trochę mi zajmie czasu przetestowanie tego zanim znajdę w tym przypadku odpowiednie proporcje do tej wiązanki, tak na specjalne okazje....jak dotąd nie testowałem 3 różnych fero na raz...co najwyżej 2 ale chcę więcej pozytywnych wrażeń :twisted:

Jeśli ktoś to już próbował niech się podzieli proszę..... :twisted: pozdrawiam