Skocz do zawartości

SEX-SHOP A FEROMONY

Kramer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Jestem tutaj nowy, jak zapewne zauważyliście :D

I mam kilka pytań, na które nie znalazłem odpowiedzi na forum (może niezbyt dobrze szukałem).

1. Czy można kupić dobre, a więc nie podejżane, czy wadliwe, feromony w sex-shopie, ale nie internetowym, tylko w takim w mieście? Juz wiem, że Allegro odpada. Moim problemem jest to, iż nie chce zamawiac do domu, bo jeszcze by ktoś "odkrył" :oops:

2. I czy możecie mi powiedzieć, czy feromon nie moze sie "spotkać" z "perfumą" w jendym miejscu? Co się wtedy dzieje?

3. I na czym dokladnie polega "przedawkowanie"? Czy ja to wyczuję?

1.nie sadze.Kiedys bylem w sex shopie,pytalem o fero,sprzedawca pokazal jakies "fero" za 15zl,ze sie to rozciencza z woda i wtedy kobiety leca na ciebie....Sprzedawcy sex shopow czesto nie wiedza co to sa feromony... :evil:

2 moze,nie umrzesz

3 Jestes wewnetrznie podenerwowany i po relacjach z ludzmi

Ok, wielkie dzieki...

1. A z tym domniemamym smrodem, to czy jak mam za duzo feromonu na sobie to czuć coś ode mnie?

2. A powiedzcie mi jeszcze, jak to jest z tym uzależnieniem od feromonu? Jest o tym wątek, ale nie ma tam tego co chcialbym wiedzieć. To jest jak nrkotyk? Czy jak bym po np. miesiacu odłozy feromon to bede sie z tym źle czuć, a ludzie zaczną do mnie podchodzic ponownie tak jak przed uzyciem?

Wybaczie takie głupkowate pytania, ale lepiej wiedziec wszystko :D8)

1. Jak masz za dużo feromonu na sobie to nie dość że czuć zapach feromonu, ale do tego ludzie źlę cie odbierają, są poddenerwowani w twoim towarzystwie.

2. Feromony nie są narkotykami :) To wszystko zależy od twojej podświadoości, jeżeli uwierzysz że to tylko dzięki feromonom ludzie lepiej Cię odbierają, będziesz uważał że odbierają Cię źle po tym jak zaprzestaniesz ich używać. Od wszystkiego można się uzależnić, zalezy od tego jakim człowiekiem jesteś.

Gdyby to była tylko i wyłącznie podświadomość, wystarczyło by sprzedać ludziom samą wodę i wmówić że to super puper środek który poprawi twoje kontakty z kobietami.

W tym przypadku są jednak dowody naukowców i tysiący zadowolonych użytkowników ;) Feromony nie dość że działają na kobiety samym swym chemicznym skłądem, ale również poprawiają wiarę w siebie.

Mam nadzieję, że niedługo uda mi się zamieścić tłumaczenie dwóch badań:

1) pierwsze ukazuje, że Estratetraenol wzmaga podniecenie seksualne u obu partnerów - pod warunkiem, że takowe już wcześniej nastąpiło.

Ponownie więc podkreślone zostało, że feromony same w sobie za Ciebie gór nie przeniosą. Należy im troszkę w tym pomóc.. ;)

2) drugie badanie, sprzed dwóch miesięcy, a więc bardzo świeże, ukazuje, że wąchanie tylko jednego związku wyekstrahowanego z ludzkiego potu - Androstadienonu, TRZYKROTNIE zwiększa podniecenie i dwukrotnie zmniejsza negatywny nastrój, ale znów - pod warunkiem, że dana osoba znajduje się w odpowiednim kontekście. W przeprowadzonym badaniu pacjenci oglądali film o zabarwieniu erotycznym i tutaj nastąpił wzrost pobudzenia seksualnego w porównaniu do placebo. W innych przypadkach wzrost nie był tak silny.

Sniffing human sex-steroid derived compounds modulates mood, memory and autonomic nervous system function in specific behavioral contexts

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15135965

A więc ponownie - feromony ludzkie są modulatorami, a nie wyzwalaczami, co oznacza, że same w sobie nie wywołują określonych reakcji, ale zmieniają pobudzenie i nastawienie ludzi. Mogą więc bardzo pomóc, jeżeli tylko wyjdziesz z inicjatywą.

Czyli- jeśli jest to prawdą- feromony mogą wzmóc wokół Ciebie aurę pozytywnego nastawienia pod warunkiem, że już takową po części stworzyłeś. I podobnie jest z innymi przykładami właśnie- podnieceniem itp. Ale jeśli stworzymy negatywną opinię? Co wtedy? Pogłębimy ją użwając feromonów czy wręcz przeciwnie (tak jak w wypadku androstadienionu, który zmniejsza negatywny nastrój)?? FERUM???

No nie do końca. Pozytywne nastawienie będzie zawsze, ponieważ feromony zmieniają sposób w jaki odbierają Cię inne osoby. Wysyłasz do nich konkretne sygnały, zależnie od zastosowanych związków. Duża dawka Androstenonu to typowy samiec Alfa, agresor, zapach prawdziwego mężczyzny. Jeśli więc chcesz pachnieć jak twardziel, będzie to najbardziej wskazany środek, wraz z Androsteronem i Androstadienonem.

Oczywiście każdy z nich może również zaszkodzić. Jeżeli jesteś dość silnym Alfa, wydzielasz dużo testosteronu i tym samym androgennych feromonów, przekazując otoczeniu sygnał "nie zadzieraj ze mną".

Tutaj zastosowanie dodatkowej dawki NPA/Pheromax może tylko zaszkodzić. Ludzie zaczną się Ciebie bać, będziesz jeszcze bardziej dominujący. Złagodzić to może Androstenol z Relationship Magic lub Chikary.

A wracając do pytania, feromony działają zawsze, jednak w pewnych sytuacjach, w sprzyjającym kontekście (np. podczas stosunku, podniecenia, po alkoholu) pomogą Tobie i Jej się rozkręcić.

Jeżeli kontekst nie będzie sprzyjający, np. będziesz poważnie zdenerwowany, twoje samopoczucie nie będzie najlepsze, feromony takie jak Androstenon mogą tylko pogorszyć sytuację.

Ale np. w przypadku gdy chcesz się poczuć bardziej pewny siebie, związek ten będzie jak najbardziej wskazany (czyt.NPA).

Bardzo wiele zależy więc od naszego samopoczucia, kontekstu, otoczenia.

Kop, który daje Androstenon można wykorzystać zarówno do dobrej zabawy, przywództwa, ale można też dzięki niemu wywołać rozróbę.

To tak, jak z perfumami. Na każdej osobie pachną inaczej.

I jeszcze jedno - czy nie miałeś po feromonach takich sytuacji, gdy po zaaplikowaniu, dziewczyna nagle stała się bardzo nachalna, zagadywała, wpatrywała się w Ciebie, mimo że tak naprawdę nic nie zrobiłeś?

Akurat tego zjawiska jeszcze nie wyjaśniono i nie potrafię na to odpowiedzieć. Może mieć to wiele wspólnego z pobudzaniem odpowiednich obszarów z mózgu kobiety związanych z emocjami pod wpływem wdychania Androstenolu czy Androstadienonu.

Tak więc, nie zawsze jest tak, że Ty musisz wykonać pierwszy krok. Jest coś więcej w feromonach, niż do tej pory odkryto.

Własnie mialem od samego początku takie wrazenie bo nie zawsze mam dobre samopoczucie na dyskotekach albo tez w innych miejscach :)

Zdarzyło mi sie duzo takich sytuacij ktorych nie moglem zrozumiec a to wszystko moze byc wina pewnosci :o

.przydazylo mi sie kilka razy uzyc slabych perfum aj sobie mysle pewnie bede okrutnie smierdzial jak feromony zaczna przebijac, owszem zadnych prawie reakcji nie zauwazylem od dziewczyn bylem zdenerwowany, ale kupilem lb.dobre perfumy i jak sie okazalo czulem sie bardzo pewny ,laski zwracaly skupialy duzo uwage podchodzily itp :D oczywiscie poznalismy tutaj odpowiedz dla poczatkujacych uzytkownikow ktorzy mysla ze feromony nie dzialaja ale one dzialaja w 100% tylko musimy im pomoc .,.,dlaczego jak jestesmy zdenerwowani to feromony moga nam tylko zaszkodzic o co chodzi :)

Dlaczego pheromax zaczal mi smierdziec denaturatem a tak nigdy nie smierdzial uzywam juz ponad rok :roll::roll:

Jesli dziewczyna wziela mnie juz za kolege i zauwazylem ze nie zdzialam taka dawka juz nic ktora stosuje ale w fazie poczatkowej ona jest najlepsza to czy mozna zwiekszyc dawke pheromaxa ktory wywola u mnie mocniejsze pozadanie czy lepiej tego nie robic bo moze sie przestarszyc :P

Percepcja związków androgennych wciąż jest tematem do końca niezbadanym. Jak wiadomo, niektórzy w ogóle nie wyczuwają zapachu Pheromaxu. Co ciekawe, podczas owulacji zapach Pheromaxu może podobać się kobietom, natomiast dwa tygodnie później może już być dla nich mniej atrakcyjny.

Ludzie odmiennie reagują na feromony. Nie jesteś jedyną osobą, która odczuwała zapach feromonów i nagle przestała. Znane są też odwrotne przypadki. Jest to związane właśnie z odmienną percepcją tych związków, która uzależniona jest od wielu czynników. Oczywiście, nie ma to wpływu na ich działanie na osoby Cię otaczające.

Dawkę należy dobrać do odpowiedniej osoby. Może się okazać, iż minimalna jest wystarczająca, natomiast niektóre osoby są silniej pobudzane przy dużych. Eksperymentuj.

Czy dziewczyna moze w nas od razu sie zakochac jak mamy na sobie feromony :)

Czy to zalezy w ogole od innych czynnikow :)

Bo mialem kilka takich sytuacji np:rozmawialem z dziewczyną przez kilka min, wcale nie chcialem jej uwodzic kumplowskie rozmówki.Ale jak sie okazalo ona sie we mnie zakochala i to nie tylko ona , mam pytanie czy to feromony czy urok osobisty :roll: