ferum Napisano 2 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2007 Ogłaszamy niesamowity konkurs! CODZIENNIE do wygrania feromony PHEROMAX za 1zł! Szczegóły na stronie: http://www.feromony.pl/konkurs/Prawda-Czy-Sciema Mamy już kilku zwycięzców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafmax Napisano 2 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2007 Witam Do ferum Dlaczego przy rejestracji w konkursie nr komunikatora ma być mniejszy od 3000000? Ja mam nr na gg zaczyna się od 9 i co, nie mogę się zarejastrować? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2007 Generalnie nie, jednak w wyjątkowych sytuacjach możemy ręcznie zapisać zainteresowaną osobę do konkursu. Napisz proszę na nasz główny adres mailowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 4 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2007 własnie.. ja tez nie moge sie zarejestrowac:( a bardzo bym chcial.. dlazcego jest tak ze nie kazde nr moga byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
James Napisano 4 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2007 Ja też tego nie rozumiem Chociaż nie chce uczestniczyć w tym konkursie, uważam że trzeba podnieść liczbe do powiedzmy eee 6xxxxxx Ja mam numer gg od 5 lat już i jest to 4077025 Więc zarejestrować się bym nie mógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 5 Kwiecień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2007 Najważniejsze, aby każdy, kto zamierza wziąć udział w konkursie wpisał numer, z którego na co dzień korzysta. Wszystkich, którzy pragną uczestniczyć, a mają problemy z zapisaniem się, bardzo prosimy o kontakt pod nasz adres email. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 10 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2007 napisalem dwa e-maile i nie dostalem odpowiedzi.. czemu? co jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 10 Kwiecień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2007 Wiem, że obsługa klienta odpowiada na wszystkie maile otrzymane w godzinach 9:00-15:00 w 15 minut. Być może jakiś Twój list został uznany przez filtr za spam. Napisz w takim razie na nasz numer GG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi