ali Napisano 10 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2007 Mam takie jedno- niby banalne- pytanie. Jak powstają feromony? Wiem, że w laboratorium, no, ale jaki jest tok produkcji? Muszą być przecież jakieś składniki? To chyba pytanie do FERUM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 12 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Zadaliśmy kiedyś to pytanie producentowi. Chemik odpisał w taki sposób, że nic nie dało się z tego zrozumieć Mnóstwo liczb, skrótów, megaherców, które potrafi zrozumieć wyłącznie specjalista. Oni niech tworzą, my testujmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 12 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2007 a moglbys napisac to co on napisal???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzat1000 Napisano 12 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2007 też byłbym zainteresowany metodą produkcji. skrzat1000@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 12 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Niestety, chociaż byśmy tego chcieli, pewnych danych nie wolno nam ujawniać, ze względu na umowy jakie zostały zawarte z producentami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekm Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 a ja mam takie pytanie gdzie(kraj) sa produkowane feromony które sa w sprzedarzy na feromony.pl? jak z ciekawości googlnołem to prawie nic nie znalazłem. Na zagranicznych serwisach sa inne produkty, tak jakby część była tylko u nas do kupienia. a moze za mało szukałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 6 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2008 Serwis Feromony.pl jest wyłącznym dystrybutorem na Polskę produktów niemieckich, amerykańskich, a także z Republiki Południowej Afryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 6 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2008 Dużo produkcji jest w Stanach, Wielkiej Brytanii i Niemczech. NPA są z RPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi