joanna Napisano 15 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2007 Mam mały problem. czy te fermony są oznaczone które są dla kobiet a które dla facetów? co mam zrobić aby wżiąść udział w konkursie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
James Napisano 16 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2007 1. Są feromony przeznaczone dla kobiet i dla mężczyzn. Dla kobiet są zazwyczaj zakończone koońcówką "Woman" 2. http://www.feromony.pl/konkurs/Prawda-Czy-Sciema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca000 Napisano 16 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2007 a ja tylko dodam, że naprawdę warto!!! jakieś 30 min temu otrzymałem już swojego Pheromaxa i jestem zadowolony - od dzisiaj testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxyyzz Napisano 18 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2007 A ja dodam, że nie warto, zwykła ściema - na 5 dni konkursowych system zakwalifikowal mnie tylko jednego dnia, pomimo że spełnieniłem wszystkie kryteria, w odpowiedzi na mój e-mail Pan z obsługi klienta nie udziela żadnych wyjaśnień, natomiast obraża moją inteligencje sugerując w delikatny sposób że nie potrafie korzystać z komunikatora internetowego. Pozdrawiam wszystkich z feromony.pl i oczywiście p.W.K. ps. feromony działają bo sprawdzilem wczesniej / moze system takich eliminuje?? / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca000 Napisano 18 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2007 jeśli to ściema, to jestem ciekaw co u mnie robi flakonik pheromax 14 ml za który zapłacilem 1 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxyyzz Napisano 18 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2007 moje gratulacje, nie neguje tego konkursu, pisze tylko ze nie wyglada zawsze tak jak powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 19 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2007 Bardzo przepraszamy, ale zawsze staramy się wszystko wyjaśniać w taki sposób, aby wszystko było jasne dla każdej osoby. Rozumiem, że niektórzy mogą się czuć urażeni prowadzeniem "krok po kroku", jednak zależy nam na tym, by druga strona miała 100% jasność co do zasad konkursu. Niestety, nie każdy może być zwycięzcą. Bardzo się cieszę, że wielu osobom konkurs przypadł do gustu i gratuluję wygranym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi