Skocz do zawartości

Pytania do wywalenia po odpowiedzi

dankin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Dostalem dzisiaj PHX, wzialem od razu 14ml i mam pytanie odnosnie dozowania - dozowanie w phx polega na tym, ze po wcisnieciu dozownika scianki boczne zachodza w feromonie? nigdy sie nie spotkalem z tym wyjsciem dozowania i nie wiem czy to uszkodzony dozownik gdyz przez ten otwor z ktorego we wszyskich perfumach itp. leci plyn nic nie wylatuje, czy po prostu na tym polega aplikacja phx, ze po wcisnieciu plyn zalewa scianke boczna... a jezeli tak powinno byc, to ile tego brac?

2. Jakie sa skutki przedawkowania? czytalem troche ze efekt odwrotny itp. ale jest jakas zasada ze dasz za duzo = gorzej niz bylo czy jest to indywidualne

3. Mi sie wydaje ze ten phx nie ma zadnego zapachu... ;/ a wszyscy na forum pisza ze cuchnie... cos ze mna nie tak? ^^

4. Ile czasu dzialaja fero i po jakim czasie po aplikacji zaczynaja dzialac ?

dankin, najwyraźniej trafiłeś dziwnym trafem na jakiś uszkodzony atomizer. Skontaktuj się z obsługą klienta, wymienią Tobie flakon.

Percepcja feromonów jest odmienna dla każdego człowieka. Niektórym śmierdzi, innym pachnie, a część zupełnie nie wyczuwa ich zapachu. Jeżeli stosować będziesz feromony z umiarem nie ma obaw - nikt od Ciebie nic nie wyczuje. Problem mają jedynie ci, którzy nie czytają instrukcji i stosują zbyt duże dawki.

Tak jak wcześniej pisałem, jedna aplikacja feromonów z atomizera daje w efekcie tak duże ich stężenie w powietrzu, jak 10 aplikacji perfum. Stosuj więc z umiarem.

ad.1. Flakon postał dzień i widocznie się "odetkał" gdyż atomizer działa już poprawnie. :)

ad.3. Zacząłem lekko czuć zapach - jednak ja nie wyczuwam w tym zapachu nic brzydkiego :P ale to jest zmuła bo nie wiem jak to innym śmierdzi :D

Wczoraj były u mnie dwie koleżanki... to chyba faktycznie działa :D :D

Gdzie najlepiej aplikować phx? na szyję czy za uszy? I po jakim czasie nakrywać to perfumami?:)

mam takie pytanie co do długoscio działania feromonów..

chyba gdzies wyczytałam ze od 2do 4 godz działaja..czy to oznacza ze po tym czasie należałoby ponowic dawke

np uzyłam dzisiaj rano(niecałe psikniecie z próbki Pheromaxa na nadgarsytek) a wieczorem wybieram sie na impreze czy uzyc jeszcze raz czy to juz za duzo?

Acha chciałam zaznaczyc ,że jestem debiutanka;) w tym fachu :)

dzięki za odpowied:)

co do efektów to cięzko mi okreslic nie wiem czy sobie wkrecam czy nie

dopiero uzyłam raz :)

Dwie rzczey mnie zastanawiaja

1.Byłam w sklepie z kolezanka i ogladałam bluzke...Była to ostatnia i chyba czesto przymierzana bo na dekoldzie leciutko ubrudzona od pudru hihi bardzo bardzo mi sie spodobała i postanowiłam ze zaryzykuje i kupię ( w dodatku PRZECENA!!!) tylko zwróciłam uwage sprzedawczyni o tym ze jest lekko ubrudzona a ona od razu jak nie zejdzie to Pani przyniesie od razu nawet nie zapytałam o to .Oczywiscie pusiciło od razu hihi i nie musze oddawać.I w ogóle taka miła była ,usmiechnieta .

2.Przyszedł do mnie potem mój facet po cos tam na chwile...ale został trzy godz ,kawe zrobił i ciagle jakimis tekstami rzucał na temat tego co by zrobił ze mna ,ciagle podchodził do mnie obejmował mnie przytulał az momentami nie mogłam powstrzymac sie od smiechu :twisted:

Niby wiem ze taki jest ale dzisiaj to przechodził sam siebie:)

Nie wiem czy to feromony czy nie moze taki zbieg okolicznosci a moze jednak cos w tym jest :twisted:

taaak, dokładnie... wszystko wygląda tak ciekawie i się człowiek zastanawia czy to na pewno nie zbieg okoliczności albo czy tak powinno być... w każdym bądź razie PHX dobrze działa na psychę, czujemy się pewniejsi siebie i ja już po 2 dniach widzę olbrzymie efekty :D może to w dużej mierze autosugestia, ale podoba mi się to :)

one more - w instrukcji jest napisane, że pryskamy się niepełny raz. Z kolei na forum ludzie piszą że po jednym razie na lewą i po jednym razie na drugą stronę. Z logiki wychodziłaby to 3x większa dawka niż w instrukcji... ile więc stosować? :)

Hmm ja z natury jestem bardzo pewny siebie. Nie mam żadnych problemów z kontaktami z płcią przeciwną, łatwo wdaję się w rozmowę i nie mam zahamowań przed śmiałymi próbami pewnej prowokacji czy szczerości z mojej strony. sam Pheromax zamówiliśmy z kumplem z czystej ciekawości jak to będzie działać :) teraz będziemy mieli najfajniejsze wakacje w naszym życiu i chcemy je wykorzystać w 200%. Ja po używaniu PHX czuję się nabuzowany energią, robi mi się ciepło, i wtedy kiedy pomyślę, że to działanie Phx, a moja pewność siebie jest tak olbrzymia, że mam wrażenie że nie sposób jest mi odmówić :P dodając to, że feromony jeszcze oddziaływują na innych, tworzy się bardzo ciekawa sytuacja :)

Nigdy nie czułem potrzeby posiadania feromonów ale stwierdzam po dwóch dniach (szczególnie dzisiejszym) że jest to fajny wspomagacz ^^ działa lepiej niż alkohol ;)

mam pytanie zupełnie z innej beczki:)

weszłam z ciekawosci na inne strony przeczytałam tam cos na temat love&desire i innych ...i ponizeja taka tabela ze najwyzej stezone feromony w perfumach to l&d.( a TAKA NISKA CENA -COS NIE GRA).rozumiem ze to taka podpucha ze nie chodzi o stezenie feromonów samych w sobie:) tylko w perfumach czy jak mam to rozumiec.?.z tego co zauwazyłam to duzo facetów tymi perfumami(l&D) przykrywa np Pheromax

Prosze o jakas konkretna odpowiedx bo juz sie pogubiłam

no tak własnie myslałam ze nie działaja

pheromax women natomiast działa ..mimo ze uzywam go kilka dni to zauwazłyłam jakies efekty tzn baby gadaja przy mnie jak najete ..zawsze duzo gadaja ale teraz to jedna przez drugš ma mi cos do powiedzenia heh troche to akurat meczace hihi a faceci ..no cóz nie miałam jeszcze mozliwosci przetestowania tak dokładnie jedynie na swoim własnym hihi no i musze przyznac ze zachowuje sie jakbymy dopiero sie poznali taki napalony szczeniak heh ale miłe to akurat..

:))))

a znajomi starzy jakos wielkiej zmiany nie widze moze bardziej słuchaja co mówie no i jak pisałam gadatliwi i wylewni (czyt. głównie gatatliwe i wylewne ;))...na nich to chyba zamówie sobie RM hihihi

nowych znajomosci nie miałam okazji zawierac wiec nie wiwm w weekend zobaczymy

Ale jedno wiem na pewno ze jak dla mnie to działanie feromonów jest subtelne i trzeba naprawde praktyki zeby umiec tym kierowac

ale sie rozpisałam czyzby i na mnie działał jakis tajny feromon hehe

p.s mam jeszcze pytanie do kobietki jakiejs ..ile uzywa pheromaxa

Ja mam próbke i psikam raz ..a mozeby tak dwa psikniecia zaryzykowac :twisted:

jak sadzicie przeciez ten z próbki jest bardziej rozcienczony tak?

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Jedno w zupełności wystarczy,zresztą spróbuj,to głównie polega na próbowaniu.Trochę tak jak z perfumami,na każdej skórze pachną inaczej.Jedni czują na sobie feromony,inni nie-wtedy można przedawkować,a to powoduje agresję,a nie sympatię.Poza tym starzy znajomi i stare miłości chyba nie za dobrze reagują na PHX,nowe-rewelacyjnie!

Pozdrawiam

ILLA-kobieta