moonek Napisano 22 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2007 Witam jestm tutaj nowy i chcialbym sprobować zastosowac jakiś feromon, ale jest tego tyle na rynku i tyle sklepow je oferuje ze nie potrafie sie zdecydowac. Ktory wg. was jest najbardziej oplacalny i dobrze skutkuje. Dodam ze mam ograniczone środki Chcialbym sie zmiescić w 100zł lub mniej, ale jesli ktos ma extra propozycje to moze wykraczać po za ramy moich funduszy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 23 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2007 na poczatek kup probke Ph kosztuje jakies 50 zł zobaczysz jak dziala a pot6em jesli bedzie Ci sie podobac kupisz jeszcze jakis fero... a potem moze jeszcze i jeszcze...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moonek Napisano 23 Maj 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2007 Ph, czyli Pheromax? A jaki sklep internetowy jest nie drogi i sprawdzony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 23 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2007 tak. a na jakim forum jestes ? oczywiscie feromony.pl to chyba jedyny sklep jaki znam z dzialajacymi fero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moonek Napisano 1 Czerwiec 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Mam jeszcze jedno, chyba juz ostatnie pytanie: Na ile użyc starczy mi 2ml Pheromax'a i jaki jest czas dziala po zastosowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 1 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2007 starczy nie wiem na ile tak na oko 2 miechy jasli codziennie stosujesz. a dziala do 8 godzin max ( chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maksiu Napisano 2 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Mi próbka pheromaxa starczyla na 3 tygodnie po jednej pełnej aplikacji dziennie - próbka jest bardziej rozcieńczona i pisze w instrukcji żeby dawać całą, co do działania to podobno do 4 godzin ale ja nie zauważyłem żeby działało nawet minutę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel Napisano 2 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Hehe jesli faktycznie chcesz zeby Ci starczyła probka phx na 3 miechy to wyciagaj atomizer podwaz go nozem i przytkaj palec i przechyl flakonik i zawartosc na palcu wsmaroj w szyje a teraz zamowiłem ta nowosc BtB i dzis otzrymałem i wyruszam dzis na dyske i zobacze co to warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 2 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2007 no ja mialem w kulce zapomnialem dodac;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi