Ann_Angel Napisano 23 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2007 Mam pytanie do naszego ferum o sposób aplikacji tego nowego cudeńka BTB mianowicie co powinnam zrobić, aby wydobyć JEDNĄ kroplę? Czy dobrze myślę: Przyłożyć palec do "dziubka" buteleczki, przechylić ją pionowo w dół, po czym nie odrywając paluszka wrócić do pozycji wyjściowej buteleczki i na palcu będę miała zawartość jednej kropelki? Czy może trzeba przechylić butelkę i pozwolić by na palec kapnęła jedna kropla? Tylko, że od razu leci kilka kropelek ciurkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 23 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2007 Dokładnie. Najlepiej zakryj palcem dozownik, przechyl flakon, następnie rozsmaruj płyn na szyi. Otrzymasz pół kropli. Powtórz tę czynność, aby otrzymać całą kroplę. http://ferum.pl/viewtopic.php?p=3737&highlight=#3737 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ann_Angel Napisano 23 Maj 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2007 Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AleX Napisano 23 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2007 juz nic nie wiem :/ w NPA jedno przechylenie przytrzymując palcem to pol kropli. w jednym z postów ferum pisało ze z BTB jest tak samo a teraz ze jedno przytrzymanie palcem to kropla. wiec jak to w koncu jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 24 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2007 Dopisałem jedno zdanie. Mam nadzieję, że teraz wszystko jest już jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi