ali Napisano 26 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2007 Witam! Mam takie pytanie. Jeśli używamy feromonów, to generalnie jesteśmy pobudzeni, bardziej śmiali, weseli. To się dotyczy nas. Inne osoby natomiast czują do nas respekt, szanują nas itp. I tutaj pojawia się pytanie. Jak nasz nos może odczytawać feromony? Wiem wiem, że to przez VNO, ale skąd on wie, że feromony, które odbiera nie są użyte przez nas? Skąd wie, w jaki ma nas wprowadzić nastrój? Bo przecież osoba odbierająca je powinna mieć inny nastrój od osoby stosującej. Pytanie do ferum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 29 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2007 Ali, fakt, gdy stosujesz feromony, mają one również wpływ na Ciebie i to bardzo duży. W końcu mężczyzna podczas "podrywu" powinien być bardziej przebojowy i towarzyski. Nasze umysły zostały tak "zaprogramowane" przez naturę, by odpowiednio reagowały na określone związki chemiczne. Nie ma właściwie znaczenia czy są to feromony, które Ty zaaplikujesz na siebie, czy Twój znajomy, a Ty przebywasz w jego otoczeniu. Te same związki będą wpływać na Was obu. Dlatego tak istotne jest, aby jak pisze wielu forumowiczów - "działać", a nie pozostawać biernym. Ważne jest, aby feromony zostały skojarzone z Twoją osobą. W innym przypadku możesz dopuścić do sytuacji, w której dana osoba zostanie pobudzona danymi związkami, a dalsza część wydarzeń nie będzie miała nic wspólnego z Tobą (feromony nie będą kojarzone z Twoją osobą). Kobieta lub mężczyzna, pod wpływem określonych feromonów, może czuć się znacznie bardziej pobudzona, również seksualnie, śmiała, towarzyska, lub też uspokojona, pod warunkiem, że wprowadzisz ją w ten stan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 29 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2007 Ale to jest mało prawdopodobne że feromony które zaapalikujemy na siebie będą odbierane ze to nie nasze feromony . Nawet na dyskotekach nie zdarzyło sie nigdy jak dla mnie ,że feromony zostaly odebrane jako nie moje I moge potwierdzic ten fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi