ferum Napisano 5 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2007 Ostatnio i17 bardzo ciekawie rozszerzył swoje wpisy na blogu. Polecam poczytać. Szczególnie osobom niepewnym który produkt wybrać: http://ninov.feroblog.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 5 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2007 Oj, jak miło, że mnie reklamujesz Napiszę, więc jeszcze, że w pewnym czasie pojawi się seria stron dotycząca fero-uwodzenia. Każdy rodzaj uwodzenia różni się od siebie. W dziedzinie pozaferomonowej mamy directy, indirecty, nls, sharki, badboye itd., a ja chcę pokazać dlaczego i co stosować w jakich sytuacjach przy użyciu jakich feromonów. Dziedzina bardzo zawiła i horrendalnie trudna do opisania, ale postaram się to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzaniec Napisano 5 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2007 o widze że rośnie nam na ferum PUA jeśli jeszcze nie rasowy to sądze że nieźle zorientowany w temacie swego czasu czytałe na ten temat troszke moge powiedzieć że wiele mi to pomogło nie w samym uwodzeniu(chodź jest pare trików naprawde godnych polecenia) a głównie w budowaniu swojej osobowości. której rozwijanie to klucz aby życie stało się piękniejsze:lol: mam nadzieje że autor szeroko opisze to co zdeklarował w poście powyżej i że wywiąże się na ten temat jakaś fajna, konstruktywna dyskusja oraz wymiana poglądów i doświadczeń: w końcu to właśnie jest głównym zadaniem tego forum. pozdrawiam i oczekuje na jakieś fajne newsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChevezDing Napisano 6 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2007 osobiscie uwazam ze PUA jest duzo bardziej efektowne od NLS-u choc i to drugie potrafi niezle zbombardowac dziewczyny wszyscy oczekujemy jakiejs nowosci z pola bitwy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi