Arturxxx Napisano 10 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Witam Zdenerwowałem się dzisiaj bardzo ,kiedy zobaczyłem że jakimś sposobem wyparowało mi prawie pół flakonu NPA zostało tylko kilka kropli na dnie.Przez około miesiąc go nie używałem,był w pozycji stojącej i dobrze zakręcony. Czy kogoś z was spotkało coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 10 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2007 tak samo mialem z probka Ph... nie wiem jakim cudem wyparowalo wsyzstko:| skontaktuj sie z obsluga feromony.pl dadza Ci reklamacje tak jak mi dali dostalem nowe nie uzywane probke ph Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturxxx Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2007 KamillK zrobiłem tak ,jak proponowałeś. W ekspresowym tępie dostałem nowy flakon NPA . Jest to kolejny dowód na to ,że feromony.pl to pożądna firma dbająca o klienta. Pozdro i dzięki dla feromony.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 20 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2007 ciesze sie ze skorzystales z mojej rady:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 21 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2007 tak sie zastanawiam czy jak wyparowal alkochol to czy fero zostaly i sie zrobilo wieksze stezenie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturxxx Napisano 22 Czerwiec 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2007 tak sie zastanawiam czy jak wyparowal alkochol to czy fero zostaly i sie zrobilo wieksze stezenie .. Też się nad tym zastanawiałem,może Ferum by coś powiedział na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 25 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Tak, mogło powstać wyższe stężenie, jednakże nieznacznie. Feromony również się ulatniają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi