Daniel Napisano 12 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2007 JAk to jest z tymi konkursami chodzi mi o to jak to jest ogłaszane kto jest zwyciezca itd.. czy to jest jakaś lista?? gdzie to jest ogłoszone??Np. tak jak trwa teraz konkurs opisac swoja historie z feromonami w biznesie sprzedazy itd. Zaprawda nie ma jeszcze 10 osob tylko 9 hehe i juz chyba nie bedzie hętnego do opisania swojej historii bo juz dawno ten ktoś by to zrobił.Nie uczestniczyłem jeszcze nigdy wczesniej w konkursie wiec ciekawi mnie to kiedy bedzie ogłoszenie z zwyciezcami czy cos w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel Napisano 13 Czerwiec 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2007 Cos mi nikt nie chce odpowiedziec na te pytanie moze ferum mi odpowie?? Bo przeciez w koncu wie najlepiej poniewaz jest tworca tych konkursów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 13 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2007 Oczywiście, zawsze ogłaszani byli zwycięzcy, zobacz chociażby tutaj: http://www.feromony.pl/konkurs/historie-feromonowe Zwiększyliśmy liczbę nagród do 15, ale 15 NAJLEPSZYCH opinii, nie 15 pierwszych opinii. Dlatego też wciąż czekamy na nowe prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stachu Napisano 19 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2007 I jak tam wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 19 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Ogłoszenie wyników nastąpi w najbliższy poniedziałek: 25 czerwca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi