jones Napisano 16 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2007 Jako nowy feromaniak chciałbym sie przywitać ze wszystkimi Muszę przyznać że temat mnie nieźle wciągnął już od samego początku i przeczytałem prawie wszystkie posty z tego forum...naprawdę wciągająca lektura. Po czymś takim nie mogłem sie powstrzymać przed zamówieniem NPA i Pheromaxu żeby co nieco popróbować samemu Potem zacząłem szukać informacji na forach zagranicznych. Jedno z nich (chyba największe jakie znalazłem) jest podpięte do sklepu/producenta jak rozumiem "androticsdirect", gdzie jest cała masa mocno 'specjalizowanych' feromonów (np. "turn up the heat", "instant honesty", itp). Tutaj pojawiło mi się od razu parę pytań: 1. może zacytuje z ich strony głównej "World's Most Advanced Pheromone Technology, with over 30 unique human pheromone molecules used to create unique social effects (most other legitimate manufacturers use 1 to 3 pheromones (...)" Czy rzeczywiście ten producent jest aż tak dobry? Czy rzeczywiście im większy "mix" różnego rodzaju feromonów jest skuteczniejszy? Bo w tym wypadku taki pheromax ze swoimi trzema wypada raczej blado... 2. Czy ktoś w ogóle testował takie rzeczy jak właśnie "turn up the heat" albo coś z serii "instant..."? Prawdę mówiąc sam miałbym ochotę to przetestować, ale szczerze mi się nie chce ściągać tego ze stanów (wiem jakie z tym są problemy). I tu pojawia się kolejne pytanie: 3. Może sklep feromony.pl rozszerzy swoją ofertę także o produkty tej firmy? Chętnie wtedy parę rzeczy bym jeszcze dokupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 19 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Witaj Jones na forum! Turn up the heat to tak naprawdę czysty Androstenon. W Androtics jest wiele marketingu oraz feromonów testowych, jednak to dobre produkty. Kto wie, może za jakiś czas pojawi się coś ciekawego. W rzeczywistości, NPA czy Pheromax są równie skuteczne, jeżeli nie lepsze. A z pewnością sprawdzone. Produkty takie jak NPA z roku na rok stają się coraz lepsze. Dawniej był to jeden feromon oraz jeden ukryty związek. Dzisiaj NPA zawiera aż 4 feromony. Co jakiś czas odkrywany jest nowy związek, technika idzie do przodu, dlatego też obecne produkty feromonowe są znacznie bardziej skuteczne w porównaniu do produktów, które powstały 10 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jones Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Prawdę mówiąc coś co mnie najbardziej zaciekawiło to możliwość dobrania odpowiedniej "mieszanki" dla konkretnego typu osoby (np. dla osoby nieśmiałej - więcej feromonu powodującego rozluźnienie, rozgadanie się itp). Na pewno phx i NPA to dobre produkty, poza tym niezmiernie proste w użyciu, jednak ciągle ciągnie mnie możliwość bardzo starannego zaprogramowania stanu, który chcę wywołać i który będzie działał najbardziej na jedną konkretną osobę. PS. Pierwszy dzień z próbką pheromaxu - może mi się tylko zdaje, ale...chyba to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 26 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Dokładnie, NPA zwiększy Twoją pewność siebie, Chikara, BTB, Relationship Magic poprawią kontakty. Po BTB ludzie się otwierają, po NPA mogą stać się agresywni. Każdy z produktów działa odmiennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi