kamillK Napisano 9 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2006 gdzie mozna otrzymac probki?? nie chodzi mi o pHeromx ale np probke Chikary itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 9 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2006 Jest to sprawa indywidualna, nie można ich kupić. Zapytaj się na feromony.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 9 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2006 Dokladnie,musisz spytac sie o to dzial obslugi,ale watpie zeby byly,jesli wogole by byly to mozne byloby je kupic na feromony.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 11 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2006 W chwili obecnej próbki Chikary nie są dostępne. Trwają pertraktacje z producentem. Być może pojawią się w sprzedaży w ciągu 1-2 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 11 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2006 uuu to bardzo dobrze,na pewno ta probke zamowie,bo jak wielu ekspertow w tej dziedzinie mowilo ze Chikara jest bardzo dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 11 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2006 W pełni się zgadzam z simonem;) jak tylko się pojawi próbka to na pewno się zaopatrze:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
=ZERL= Napisano 13 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2006 Używałem próbki i powiem jedno: Chikara jest warta zakupu nawet całego flakonu 14ml a nie tylko próbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 16 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2006 A ja dodam, że w przeciwieństwie do dużego flakonu, próbki używam chętniej. Żelu (czyli próbki) dawkujesz znacznie więcej i przez to czuć jest dłużej i wyraźniej zapach. Feromony też chyba dłużej działają (choć stężenie żelu jest o wiele mniejsze niż dużego flakonu, to myślę, że żel dłużej utrzymuje się na skórze. Ale duży flakon też posiada glikol w swoim składze, przez co wydłużony jest czas działania). Wydaje mi się też, że duży flakon szybciej schodzi, a poza tym- przy kupnie więszej ilości- Chikara w żelu jest tańsza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 16 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2006 Ja niedawno kupiłem Perception te próbki i nie podoba mi się sposób stosowania. Żel próbka ciężko dla mnie się aplikuje, nieprecyzyjnie i niewygodnie. Mam NPA i to mi się podoba. A jeszcz pytanko, skąd masz te próbki Chikary? Dużo ich masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 16 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2006 A mi się w miare podoba aplikacja żelu. Mam kilka próbek jeszcze. A jeśli chodzi skąd je mam to możesz się domyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi