Krzysiek100 Napisano 30 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2007 Witam, kilka dni temu kupiłem RM. Zdecydowałem się na ich zakup tylko ze względu na pracę, żeby moje małe sukcesy wydawały się większe , żeby łatwiej forsować korzystne dla siebie zmiany. Ale po kilku dniach stosowania nie widzę zupełnie żadnej różnicy. Nie widzę, żeby ktoś kto nie był nagle stał się serdeczny, natomiast z kim miałem dobry kontakt nadal mam taki sam. Czy powinienem wybrać inne fero? Jeśli tak to jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 30 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2007 jesli juz chcesz fero (to dobry wspomagacz jest ) to chikare jesli RM nie dziala..chikara jest lepsza podobno a jesli masz w pracy wiecej konkatow z kobietami to wal PH lub NPA co bedizesz sobie zalowal;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravek Napisano 30 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2007 Krzysiek100 może za dużo oczekujesz, z drugiej strony jako feromony socjalne RM jest chyba najsłabszy z oferty feromony.pl, co nie znaczy, że jest kiepski. Również jestem nowicjuszem, posiadam oprócz RM o połowę mniej stężone Alchemy (inne zastosowanie), które według mnie dziala, szczególnie w okreslonych sytuacjach. W moim przypadku, skoro "słabe" Alchemy daje widoczne efekty to RM powinno tym bardziej, biorąc pod uwagę skład chemiczny. Z drugiej strony dawkowanie jest inne. Ja również nie zauważam wielkich zmian po RM, ale nigdy nie wiemy co w danej chwili/sytuacji myślą inni ludzie. Według opinii chyba najlepsze feromony socjalne to chikara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobinio Napisano 26 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2007 Tak wedlug opini Chikara jest najlepsza, ale nikt nie podaje konkretnych przykladow. Chikare wszyscy chwalo za zapach oraz w poloczeniu z innymi feromonami czyzby sama nie dzialala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vokus Napisano 28 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2007 Ja zaóważyłem, że Rm tak jak i NPA po zastosowaniu za dużej dawki nie działa wcale albo tak jak powininen.... ja RM na początku stosowałem 4 podwójne kreski a dupa ...po jakimś czasie się zreflektowałem i zacząłem stosować 2 podwójne kreski...efekt był całkiem ciekawy ...ludzie czuli potrzebe rozmowy ze mną, a najlepsze było jak ludzie lustrowali mnie w centrum handlowym (faceci też ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi