Gargamel Napisano 19 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Czy Feromony są trujące ?? Wiem że ich się nie je co by się stało gdyby przez przypadek dostały się do organizmu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 19 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Przypiuszczalnie nic bo czemu cos co wytwarzane jest naturalnie przez nasz organizm, mialo by nas zatruc. Wiem ze chodzi Ci o te syntetyczne ale nie sadze zeby w jakikolwiek zagrazaly zdrowiu (przypiszczalnie musza miec jakis atest?). Pozatym przypusczam ze sa wchlaniane do naszego organizmu przez skore ? Nie jestem pewien ale przypuszczam ze skora nie izoluje nas od srodowiska w 100% dlatego mozemy zatruc sie roznymi chemikaliami po przez sam kontakt ze skora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 20 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Nie są wchłaniane, a wdychane - podobnie jak perfumy. Równie dobrze mogą znajdować się na ubraniu. Prędzej zaszkodziłby Tobie alkohol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargamel Napisano 23 Wrzesień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2007 Dementuje alkochol mi jeszcze nigdy nie zaszkodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi