kkkkk0 Napisano 12 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2007 MAM pytanie otorz przyszedl mi NPA odkrecialem i patrze ze cala fiolka jest mokra. tak jakby sei wylalo troszke czy tak ma byc??????? i jeszcze jedno ile powinno byc tego NPA bo u mnie jest rowno z nakleja nawet troszke mniej ? prosze o odpoweidz ferum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 19 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2007 CZekam na odpowiedz FERUM w tej sprawie i nie moge sie doczekac....... Prosze o odpowiedz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 19 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2007 Napisz do działu obsługi klienta będzie o szybciej. Tzn. byłoby bo dzisiaj piątek więc raczej już nie pracują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 22 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2007 Ferum czcekam na odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 22 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2007 W takim sprawach, jak napisał rand, koniecznie kontaktuj się z obsługą klienta. Jeżeli rzeczywiście było coś nie tak, otrzymasz nowy flakon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 26 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2007 zapewne tak bedzie tylko jest taki problem ze nie ma mnie teraz w domu a pozatym tezczasu nie mam . Mysle ze za jakeis 2 3 tyg. bede to jakos sie skontaktuje. dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi