Skocz do zawartości

Zapachowa aura???

kkkkk0

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazlem troszke czasu i postanawiam podzielic sie z wami moimi spostzrezeniami na dziwny przypadek jaki zauwazylem.\

otoz jak zaczelem stosowac NPA ktory bardzo czesto lacze z BTB od tego momentu zauwazylem ze gdy jestem w jakims clubie to po jakims czasie 1 , 2 h wyczuwam dziwny zapach . na poczatku wydawalo mi sie ze to od dziewczyn stojacych kolobok mnie czy co , uzywaja takei perfumy, musze przyznac ze bardzo mile..... ktore sa takei silne ze normalnie dobrze je czuje.wiadomo dziewczyny kilka razy podczas zabawy stosuje perfumy.

Nie bylo by w tym nic dziwnego ze ten zapach odczuwam juz od jakeigos 1 miesiaca i zakazdym razem od dziewczyn. No ale jakwszystkie uzywaja takich samych perfum..??????????????? i wlasnie to mnie zaskoczylo ze tak byc nie moze. ZEBY wszysktie mialy takei same perfumy.

W takim razie to chyba sa moje fera? musze powiedziec ze dosyc czesto wyczuwam je takze podczas tanca......heheh

I to co wyczuwam na pewno nei sa moimi perfumamiiiiiiiiiiiiiiii...............

wogole inne zapach

DZiwne to jest i DLATEGO DZIELE SIE Z TYM Z WAMI MOZE KTOS WIE CO TO JEST ALBO MIALO TAKIE SAMO COS...

PROSZE O WASZA ODPOWIEDZ A TAKZE FORUM

POZDRAwiam

BTB, jak wszystkie feromony posiadają własny, delikatny zapach. Dla jednych wyczuwany w większym, dla innych w mniejszym stopniu.

Być może to ten zapach Tobie odpowiada, lub też łączy się on z perfumami kobiet. Ciężko powiedzieć. Proponuję, abyś zwracał na to uwagę. Być może podzielisz się swoimi wnioskami za jakiś czas?

Może to co czułeś to woń naturalnych feromonów kobiet???

osobiście nie mam zbyt dużego doświadczenia z feromonami ale pamiętam że jak kupiłem phx nie czułem nic oprócz alkoholu, jednak z czasem zaczynałem czuć jego woń, szczególnie jak jeździłem samochodem musiałem opuszczać szyby bo miał trochę duszący zapach.

Gdzieś na forum wyczytałem że ludzie nieczujący zapachu feromonów mogą pod ich wpływem zacząć je wyczuwać dlatego że receptory węchowe ulegają sklonowaniu.

Wlasnie to dla mnie jakies dziwne jest i zaczelem je wyczuwac wlasnie jak zaczelem stosowac NPA. Tak dziwnie sie czuje zdaje sie ze wogol mnie jest jakby chmura jakas wlasnie tych fero i ze kazdy to wyczuwa.

potestuje jeszcze troche i zoabcze czy ten efekt bedzie sie powtarzal...

dziekujuje za odp

pozdrawaim

aha, jeszcze dodam że maskowałem go adidasem niebieskim którego kupiłem specjalnie żeby maskować phx bardzo mi sie podobał ponieważ ma dość intensywny zapach a zarazem mimo że trochę słodkawy to świerzy jednak w trakcie testów phx zmieniał jego zapach na bardziej mdły, wiec po przeczytaniu paru postów kupiłem sobie la costa czerwonego, lecz nawet teraz kiedy wącham tego adidasa nie czuje już tego świeżego zapachu tylko dalej mdławy nawet gdy nie stosuje feromonów.

Teraz myślę żeby podarować komuś tego adidasa ponieważ dużo go nie zużyłem, a kosztował ok 150zł i szkoda żeby się zmarnował.