flatron80 Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 jakies 2 mce temu kupilem probke PHX postanowilem ja najpierw przetestowac na mojej dziewczynie...psinkalem sie raz za uchem przetarlem lekko za drugim i Zakrylem Dunhillem (moja dziewczyna zna t perfumy juz)Czerwonym...spotkalem sie z dziewczyna...siedzimy gadamy zaczyna mnie wachac i mowi ze dziwnie pachnie..ja sie pytam jak?? a ona ze jakis tak inaczej...ze nie pachne soba...ale nie umiala okreslic czemu... mowie kurde dziala!! pare dni pozniej mialem spotkanie z kumpela na kawie u niej w domku...mowie zobacze nia niej...psiknalem sie po razie za uchem i przykrylem Versace Blue Jeans...gadalem z nia dobrych pare godzin...siedzielismy naprzeciwko siebie przy stoliku wiec blisko...nei zauwazylem zadnej reakcji...zero...mowie co jest Probowalem jeszcze w paru miejscach tez nei zauwazylem zmiany w zachowaniu... zaczalem watpic Jak szedlem na yklady mowie psikne ..ludzi eblisko siedza..zobacze na kumplach i kolezankach...wlasciwie zadnyh reakcji ostatnio szlismy na imprezke i tuz przezd wyjsciem u mojej dziewczyny psiknalem sie phero i zakrylem Versacem...po chwiliona wchodzi i nagle sie pyta czy sie czyms psiknalem bo tak dziwnei ostro pchnie...mowie ze tylko perfumami ale mysle...kurde jednak dziala nie ma co watpic...po czym za moment powiedziala mi ze to suszarka jej sie sfajczyla... znow dol...ze to nei phero ja tak zaskoczylo... i na imprezie jak bylismy tez wlasciwie zadnych rezultatow... nie wiem czemu...za pierwszym razem jak by podzialo a potem juz nie... czemu?? Moze cos robie zle?? zachowuje sie normalnie jak zawsze po uzyciu phero...i nie jestem do nich negatywnie nastawiony...wierze w to ze one dzialaja...tylko czemu ja nie wize efektow?? taka jest narazie moja historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flatron80 Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 aha i dodam ze zapacu tez nie czuje...jedyni leciutki zapch alkocholu...i to cieplo za uchem ktore czulem za 1 i 2 razem...moze byc wywolane wlasnie alkocholem zawartym w phero i wtartym w skore...tak samo jak by sie posmarowac mascia rozgrzewajaca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 Hm ciekawe chociaż ja również nie zawsze po zastosowaniu feromonów zauważam jakiekolwiek rezultaty ale ostatnio zdarza mi się to coraz częściej chociaż coraz rzadziej używam feromonów (przestałem używać codziennie do pracy, ale jeśli wychodzę gdzieś indziej to mam je za każdym razem), poza tym jedynym feromonem którego nie mam pomieszanego z innym jest Chikara co nie znaczy, że nie mieszam jej czasem z innymi fero. Poza tym zauważyłem, że jeśli chodzi o lekcje, wykłady, autobusy i inne miejsca gdzie gromadzą się mniej lub bardziej znajomi ludzie częściej efekty są subtelne typu uśmiech czy wpatrywanie, rzadko kiedy ktoś nie znajomy zacznie z nami rozmowę nawet jeśli jest zainteresowany naszą osobą przecież my sami często mamy z tym problem (mniejszy lub większy, tu bardzo przydatne jest działanie pobudzające) ? Jednak kiedy sami zaczniemy takową rozmowę to zwiększamy znacznie swoje szanse na ciekawą konwersację a często nawet na nową znajomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flatron80 Napisano 15 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 a czy jest mozliwe ze mrozne powietrze badz po prostu zimne zabija feromony?? Psikam sie w domu wychodze na zewnatrz by dojechac do np klubu...i podczas drogi feromony przestaja dzialas i jak wchodze do cieplego lokalu to juz ich nie ma?? testuje wciaz...zobaczymy czy pojawia sie jakies efeky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 Trafne pytanie mnie to tez interesuje. Moze Forum sie wypowie na ten temat. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubuś_78 Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 Bardzo dobre pytanie, tym bardziej teraz kiedy jest zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yenko Napisano 16 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2007 jak w pierwszym poscie, ja takze za bardzo tych efektow nie widze, mimo mojego zangazowania i pozytywnego podejscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 18 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2007 Przy niskiej temperaturze feromony rozpraszają się podobnie jak perfumy, czytaj niezbyt dobrze. Pamiętajcie, że feromony zmieniają samopoczucie osób, z którymi się spotykacie, zmieniają ich nastawienie, nie sprawią jednak, że nagle osoby te zaczną z wami rozmowę, będą flirtować i zaciągną was do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yenko Napisano 18 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2007 nie mowie o zaciaganiu do lozka, bron Boże:) nie widze zainteresowania swoja osoba ze strony innych, wrecz jest ono mniejsze bym powiedzial... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 18 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2007 Poniewaz za dużo używasz feromonow zmniejsz ilosc , lub pryskasz na siebie słabe perfumy,, lub mało. I dlatego widzisz takie efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yenko Napisano 18 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2007 uzywam 1 psikniecie pheromax i 2 przechylenia (ponoć 1 kropla) npa i przykrywam armani blackcode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonides Napisano 19 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2007 Witajcie Powiem tak.To działa trza tylko być bacznym obserwatorem i nie przesadzać z waleniem fero na siebie szczególnie Phx bo capi nie miłosiernie ale przykryty dobrymi perfumami czyni cuda w odpowiednich dawkach-ja stosuje raz i tylko raz na szyje na dzień i to śmiało starcza ,stosuje go codziennie idąc do pracy i zauważyłem większe zainteresowanie moja osobą i wśród kolegów którzy jakby sie bardziej otworzyli przede mną ale szczególnie koleżanek.Mam szefa kobietę i widzę ze mięknie jak z nią rozmawiam -słucha mnie z takim zainteresowaniem jak nigdy to od razu widać.Ja sam czuje sie dużo pewniejszy ,bardziej odważny.I wiele innych symptomów-wszystko na + aż trudno mi w to uwierzyć .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 20 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2007 Sprawa zimna jest trudna dla fera. Bo przeciez jak idziesz na clubu czy nawet na uczelnie nalozysz FEra. Na dworze jest zimno i jak pisze forum fera tazke szybko sei ulataniaja. kurde... chcac z innej strony je zatrzymac zeby zimno je nie rozparaszalo logiczny rozsadek mowi nam zeby to jakos zatrzymac. Stosujemy wiec ubranie oslaniajace te miejsce gdzie jest fera. Ale teraz inna sprawa fera przejdzie na ubranie..........................i co? i wyjdzie na to samo jakby zimno docieralo do fera. Wiec bez roznicy. TAk se rozumuje.heheheheh oczywisce Ach ta zima......wszystko komplikuje lub zmienia na dobre.;dp Co wy o tym sadzicie........................? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonides Napisano 20 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2007 Witam wszystkich.Moim zdaniem -działanie zimna nie jest tu jakimś większym problemem i nie sądzę aby przez zimno sie fero szybciej ulatniał - a jak jest za ciepło np na plaży latem tez sie będzie ulatniał bo jest za ciepło?Sa to jakies jakby niebyło związki chemiczne i trza by było sie dowiedziec u sprzedawcy czy ma na nie wpływ zimna czy ciepła .Ja idę do pracy w taki ziąb jaki teraz panuje i jakoś nie widze jak zarazie aby one nie działały czy słabiej działały.Dziś koleżanka z pracy ,po krótkiej rozmowie włożyła mi rękę pod koszulkę głaskając mój tors czego nigdy nie robiła a znam ja od 8 lat i jest mężatką !Az mi głupio było bo wiele oczu sie w to wpatrywało i mówi mi tak na ucho " nigdy męża nie zdradziłam ale kiedyś może to nastąpić.." Nikt mi nie powie ze to nie działa,Działa rożnie na rożne osoby.Takie jest moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi