ferum Napisano 6 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2006 Słuchajcie, co powiedziecie na blogi o feromonach? Chciałby ktoś z ferumowiczów opisywać swoje codzienne przygody z feromonami? Moglibyśmy dla każdego z Was stworzyć za darmo blog w naszej domenie. Możesz opisywać tam wszystko, co jest związane z tym tematem. To, jak wyszedłeś wieczorem do klubu, to jak spotkałeś się ze znajomą, to jak wzrosły obroty w firmie, poprawiła się komunikacja, itd. BTW, jest to niesamowita forma wypromowania swojej osoby, jeżeli chciałbyś zostać dostrzeżony. Kto jest zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 6 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2006 Ja byłbym zainteresowany, ale chyba nie teraz, bo mam dużo nauki, a poza tym na przykład na ferum jestem w weekendy. oczywiście mógłbym codziennie, ale w sali informatycznej nie chcę, aby inni zabaczyli jaką mam tajemnicę. Byłoby fajnie jakby ktoś miał taki blog. Jesto bardzo dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 9 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2006 Ja rowniez uwazam blog za bardzo dobry pomysl problemem jednak jest to czy ktos podejmie sie tego wyzwania i zacznie pisac Feromonowy Blog. Mam nadzieje, ze sie ktos taki znajdzie, jesli nie, to sam zastanowie sie nad tym czy nie bylo by warto osobiscie takowy prowadzic. Alternatywnym rozwiazaniem wydaje mi sie Blog na ktorym bedzie wypowiadalo sie dwoch ferumowiczow. Kontrastowe podzielenie bloga na 2 czesci co daje mozliwosc bezposredniego porownania dzialania feromonow u dwoch niezaleznych od siebie osob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 10 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2006 Osoby, które byłyby zainteresowane pisaniem bloga otrzymywałyby feromony od nas zupełnie za darmo. Każdą osobę, która jest zainteresowana regularanym zapisywaniem swoich spostrzeżeń i doświadczeń, proszę o kontakt bezpośredni, na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 10 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2006 eeeee no i trzeba wymieniac podłogę, bo kopara mi opadła tak nisko, ze rozwaliłem panele.... SUPER propozycja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlos Napisano 10 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2006 eeeee no i trzeba wymieniac podłogę, bo kopara mi opadła tak nisko, ze rozwaliłem panele.... SUPER propozycja;) hehehe, spam ale co... no szczerze mowiac mi tez... taka propozycje trzeba rozwazyc i chyba sam sie jej podejme jak daja to bierz... stara zasada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 22 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2006 Przez blog łatwiej się wypowiadać niż przez forum i konkretne wątki mogą być łatwiej komentowane i rozprawiane. Ciekawa opcja, jestem jak najbardziej zainteresowany prowadzeniem takiego blogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imesh23 Napisano 9 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2006 No i co z tymi blogami ? Chętnie poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 9 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2006 Blogi ruszą najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu. Nie omieszkamy o tym powiadomić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceManLbn Napisano 13 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2006 Jesli bedzie ruszal chcetnie moge pomoc w jego dzialalnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 22 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2006 No i stało się! Z przyjemnością informuję, że ruszyły blogi. Adres: http://www.feroblog.pl Czytajcie i komentujcie do woli. Jeżeli ktoś jeszcze jest zainteresowany regularnym pisaniem bloga i ma kilka ciekawych historii do opisania na temat feromonów, proszę o informację na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi