kochas~ Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 Cze! Chce zapytac ile czekaliscie na swoje paczki z fero? Bo ja moje npa zamowilem wczoraj tzn. 15.01.08r. (wtorek), poczta priorytetem. I mam w sobote wazne spotkanie. Myslicie ze dojdzie do soboty? Dodam ze mieszkam na mazurach xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 Jeśli dzisiaj została wysłana i poczta nie da ciała to w piątek masz ją na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 17 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2008 kochas~ dostałeś potwierdzenie, że paczka została wysłana w dniu dzisiejszym? I jaki typ przesyłki wybrałeś "za pobraniem" czy też "wpłata na konto" ? Daj znać czy dostałeś paczkę, mam nadzieje, że wszystko pójdzie sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochas~ Napisano 17 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2008 Witam! Firma feromony.pl to pełen prosjonalizm! Paczkę zamówiłem 15.01.08r. (wtorek), a otrzymałem ją 17.01.08r. (czwartek). Zamówiłem przez poczte i płatne przy odbiorze :] Przsyłka dobrze zapakowana, wszystko OK ! W środku miła niespodzianka, oprócz NPA, dostałem 1 próbkę CHIKARY i Perception. Tylko jedno mnie martwi Otworzyłem buteleczkę z NPA i poczułem odrzucający zapach potu. Mam nadzieje ze moje perfumy to zamaskują Elo ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 17 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2008 Oby tak dalej działali. No tak zapach NPA jest dość intensywny i nie koniecznie przyjemny. Jednak sam przekonałem się, że pomimo tego jednego minusa wszystko działa jak powinno obyś i ty się przekonał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 Ja czekałam równiutki tydzień, ale to pewnie przez opieszałość Poczty Polskiej. Dzisiaj idę odebrać przesyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miś Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 A ja mam pytanie odnośnie przesyłek poprzez pocztę polską. Czy dni weekendowe (sobota, niedziela) można zaliczyć jako dni w które działa poczta? Zdaję sobie sprawę że większość urzędów w te dni nie jest czynne, ale pociągi (bo tą drogą zdaje się głównie podróżują nasze przesyłki?) chyba jeżdżą w weekendy? Pytam, bo na stronie jest możliwość zgłoszenia jeśli przesyłka nie dotrze w 5 dni, a ja czekam od czwartku (28.02). Dodam że potwierdzenie realizacji zamówienia (pod tym hasłem mam rozumieć - wysłanie paczki, tak?) dostałem w ten sam dzień przed godziną 15 Poprostu nie mogę się już doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miś Napisano 5 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2008 Muszę całość sprostować. Przesyłka na poczcie była na następny dzień od zamówienia, ale nie dotarło do mnie żadne awizo (pierwszy raz się to zdażyło) więc nie otrzymałem paczki do rąk własnych, a musiałem się po nią udać na pocztę! Kolejna lekcja radzenia sobie z Pocztą Polską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faranek22 Napisano 28 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2008 Najlepiej jest kurierem wtedy maks trzy dni. -------------------------------------- haker - łamanie haseł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pppo Napisano 28 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2008 Kurier czy Poczta. 3 razy zamawiałem i 3 razy miałem paczuszke na dzień następny wiec narazie na poczte narzekać nie moge:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 29 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2008 Ja wprawdzie czekałam kilka dni, ale wszystko doszło w porządku, bez większych opóźnień. Też nie narzekam na Poczte Polską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi