yogy90 Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Czytałem definicje uslugi POSTE - RESTANTE i mam pytanie. Jezeli paczka przyjdzie na Poczte to Poczta wysyla do adresta - do mnie, do domu telegram o zgloszeniu sie po odbior przesylki. Czy można uniknać wyslania tego telegramu przez Poczte lub zeby powiadomila mnie telefonicznie lub sms-owo ? Pomocy, z gory dziekuje. P.S. Czy istnieja podobne uslugi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Poste Restante to usługa, dzięki której unikasz powiadomienia. Do Twojego domu nie jest doręczane awizo, ani żaden inny dokument. Nikt nie zawiadom Cię telefonicznie. Musisz pamiętać o tym, aby osobiście udać się na pocztę i zapytać o przesyłkę na Twoje nazwisko. Tylko wtedy paczka zostanie wydana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
easyrider Napisano 14 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2009 Hm. Wygląda na to, ze źle rozumialem działanie tej usługi. Dzięki za wyjasnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi