pvl Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 Witam! Myślę że nawiązałem dość istotny temat. Proszę o wasze opinie na temat tego który z dostępnych na polskim rynku feromonów jest najlepszy (mam nadzieję, że władze forum nie "obrażą" sie za to, ponieważ, jak uważam może im to pomóc w doborze sprzedawanych feromonów). W wielu wypowiedziach na tym forum się trochę o tym mówi, ale te wypowiedzi są krótkie i takie z których mało wiadomo. W ocenie feromonów proponuje się kierować takimi względami jak: * CENA * JAKOŚĆ, CZYLI KONCENTRACJA FEROMONÓW. * "PROSTOŚĆ" ZAKUPU * SPOSÓB DZIAŁANIA * NAJWAŻNIEJSZE: JEGO SIŁA I MOC DZIAŁANIA. Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA WYPOWIEDZI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 http://www.feromony.pl/Porownanie-Produktow-Feromonowych-3 Sprawdź też, czy produkty np. z allegro.pl są dostępne w zagranicznych sklepach internetowych. love-scent.com -dobry sklep, ale zawiera też produkty "pseudoferomonowe". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 Lure for Her * cena od 60 zł do 100 zł * jakość odzwierciedla się w sile, czyli mocy działania * sposób zakupu zależny od sklepu * sposób działania jest konkretny i baardzo widoczny * jak dla mnie naprawdę silne i mocne. Jedyny minus to taki ciężki zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lima Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2008 a znacie moze jeszcze jakies e-sklepy z fero takimi sprawdzonymi z ktorych zakup nie okazalby sie porazka i utopieniem pieniedzy jak tak to moze wymienicie pare jesli mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 Ja za najlepsze uwazam NPA. Tylko co do tego działania,to ty tez musisz działac,podchodzisz do laski juz bez stresu,w koncu fero sa z Toba I co do tabeli porownawczej. Moze warto by wpowadzic BTB?? Chyba w maju sa jego pierwsze urodziny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 No właśnie. BTB jest dość długo w ofercie, a w tabeli porówawczej wciąż ich nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 a znacie moze jeszcze jakies e-sklepy z fero takimi sprawdzonymi z ktorych zakup nie okazalby sie porazka i utopieniem pieniedzy jak tak to moze wymienicie pare jesli mozna Ja moge polecić http://sexshop.oner.pl/desexe.html oraz http://www.sexshop.com.pl/kategorie.php?k=k35&PHPSESSID=e172341a11f49ec36fd5c675f95fd382 ale jak już wcześniej pisałam pozytywnie przetestowałam tylko Lure (mają dość oryginalny zapach . - to według mnie ich jedyny minus). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 Porównanie BTB znajdzie się w ofercie. Kozrzystając z okazji, pragnę napisać, iż w przyszłym tygodniu w sprzedaży pojawi się nowa, udoskonalona składem, jeszcze bardziej skuteczna wersja BTB Man Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 A czy planuje się wprowadzenie nowej, udoskonalonej składem, jeszcze bardziej skutecznej wersji BTB dla kobiet...? I czy można się dowiedzieć na czym konkretnie będą polegały zmiany w BTB MEN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 A czym sie ta nowa wersja bedzie róznic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 28 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2008 Pewnie zwiększeniu agresywniejszych feromonów bądz też zmniejszenie ich stężenia i za pewne wstawienie nowego jakiegoś nie dawno odkrytego fero Czytałem na zagranicznym forum,że co jakis czas dodają jakis składnik lub zmieniają stężenie w NPA ,żeby zadowolenie z produkty było o wiele większe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Dokładnie tak. Przede wszystkim, dodany został jeden nowy, silny związek, którego nie było do tej pory w żadnym innym produkcie. Po drugie, poprawiane zostały proporcje między obecnymi feromonami, aby zwiększyć skuteczność kompletnej mieszaniny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi