lima Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 witam wszystkich mam takie pytanie czy perception sa takie same jak probka perception (chodzi mi o to ze ta probka jest w takiej niby chusteczce nawilzanej ) i pytam sie czy w takim sam sposob jest sprzedawane fero jak w probkach dolanczanych do innych produktow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Próbka Perception ma postać saszetki żelowej. Próbka The Edge to nasączona chusteczka. Duże produkty posiadają atomizer, którym dokonuje się aplikacji feromonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lima Napisano 3 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 no wlasnie ja dostalem saszetke nawilzona chustka i na tym pisalo ze to perception nie the edge ;/ mozliwe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2008 nie jest to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lima Napisano 4 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2008 no to co to bylo bo na tym opakowaniu pisalo perception Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 Perception to saszetka z żelem, natomiast The Edge to nasączona chusteczka. Musiały się Tobie pomylić nazwy. Nie ma innej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lima Napisano 10 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 a to w takim ukladzie dlaczego the edge nie ma w ofercie bo ja bym z checia je kupil a jezeli nie da sie to czy RM sa podobne w dzialaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 Dostępny jest NPA. The Edge to perfumowane NPA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lima Napisano 12 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 o to nie wiedzialem w takim ukladzie teraz to juz na pewno kupie npa heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi