Miś Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 Ja chciałem zgłosić odmienny problem dotyczący funkcjonowania forum. Otóż próbowalem wgrać z pamięci komputera tutaj na forum swój emblemat (czy też avatar - jak kto woli) i niestety wyskakuje komunikat, że plik ma 0kb i ogólnie wgrać się nie chce. Próbowałem wgrać obrazki 100x100 i 70x70, obydwa mają powyżej 10kb. Chciałem wgrać z adresu i wyskoczył błąd: Unable to upload file DEBUG MODE Line : 254 File : usercp_avatar.php A może administratorzy zablokowali możliwość wgrywania emblematów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Rozmiar obrazka NIE może być większy niż 10kb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miś Napisano 3 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Jak widać uporałem się z emblematem Obrazek musi mieć mniej niż 10kb i max. 80x80 pixeli - jeśli chodzi o wymiary... To tak jakby ktoś nie wiedział, a chciałby sobie wrzucić obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi