Agace Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 Niewiem czy wszystkie uzależnione dostały informacje że jest już NPA women Dopiero teraz będziemy działały faceci uwaga nadchodzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszcz Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 juz sie boimy heh pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miś Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 A ja z chęcią bym zobaczył jak działa... Ale chyba nie bede miał takiej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agace Napisano 8 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 kto wie wszystko jest możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miś Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 I jeszcze macie dziewczęta drogie fajną promocję na ten NPA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszcz Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 ja bym nawet sam sie nim wysmarowal hehe zobaczyl co by sie dzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miś Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 Pewnie jakiś kumpel by się w tobie zakochał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 A ja sobie na to NPA Women już ostrzę pazurki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TeQuila Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Ja już zamówiłam, jak tylko dostałam maila że jest... hmmm.. ciekawe... będzie lepiej dziłał od Pheromaxa??? ja bym nawet sam sie nim wysmarowal hehe zobaczyl co by sie dzialo Pewnie faceci by się rzucali na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 TeQuila, pls, daj znać, jak to u Ciebie działa? Ciekawa jestem baaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TeQuila Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Jak je tylko dostanę zaraz się odezwę. Wogóle niewiele tu opinii kobiet, mniej jakiś informacji jak działaja, historyje... no cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Noo, niestety A tak przy okazji to mam od razu pytanko. Zauważyłam, że stosujesz Pheromax Woman. Daje to u Ciebie jakieś fajne efekty? Jakie? Ile stosujesz? Może i u mnie to skutkuje, ale do tej pory nie zauważyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agace Napisano 16 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2008 ja zazwyczaj psikam na szyję a potem przykrywam perfumami i staram się onich zapomniec a potem jak mnie walnie jeśli jestem z kimś to gadam i gadam jak nigdy staję się bardziej otwarta a i jeszcze jedno po phero mam wieksza ochotę na sex i to juz zauwarzyłam pare razy tagze po paru razach mogę stwerdzić że to one tak działają mam zamiar zamówić jeszcze npa i wtedy zobaczymy co sie bedzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 Właśnie dostałam moje nowiutkie NPA Woman. A jak u Was, kobitki, są efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agace Napisano 14 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2008 Właśnie jestem w fazie testów jak narazie to zwilżam tylko palec resztkami z wieszku i za uszko i na nadgarstek jak narazie strasznie go czuć nawet jak popsikam tam perfumy skubany mocny jak cholera ale jak tylko faze testów zakończe dam znac jakie sa efekty bo narazie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi