juzefek Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Tu w tym artykule http://serwisy.gazeta.pl/nauka/1,34138,2699876.html jest mowa o jakims AND W jakich produktach on jest zawarty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Zespół dr Savic kilka lat temu wykazał, że obecna w męskim pocie pochodna testosteronu (zwana w skrócie AND), silnie aktywuje mózg kobiet. Hmmm wygląda na to że to po prostu ta pochodna testosteronu, a nie stricte jakis nowy feromon. Przynajmniej ja to tak zrozumiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juzefek Napisano 10 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 >Hmmm wygląda na to że to po prostu ta pochodna testosteronu, a nie >stricte jakis nowy feromon. Przynajmniej ja to tak zrozumiałam. Ale bylo to zdanie w akapicie o tytule feromony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 14 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2008 AND to Androstadienon, który zawarty jest chociażby Pheromax lub BTB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi