scoty Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 dopiero zaczynam przygodę z formum więc przepraszam za niedociagnięcia Zakupiłem próbke pheromaxu i bomba, rewelacja. Jedno psiknięcie na szyję i dwie laski pierwszego dnia po zastosowaniu mało co mnie nie zjadły spojrzeniami ( oczywiści w pozytywnym znaczeniu ) podoba mi sie to teraz czas na NPA. Czego mam sie spodziewać po NPA czy nie jest za agresywny na stosowanie w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hook Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 to zależy czym się zajmujesz a tak w ogóle to radze przetestować NPA oddzielnie na początku i zobaczyć jakie będą efekty dopiero potem próbować je mieszać, jeżeli chodzi o moje doświadczenia z NPA w pracy to nikt raczej negatywnie nie reagował na moją osobę, zauważyłem jedynie że koleś który się zazwyczaj jąka, przy mnie jąkał się jeszcze bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 Pewnie czul respekt i biedny bal sie ze cos nie tak powie, wyczul Twoja przywodczosc itd.To jest bardzo dobre moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scoty Napisano 18 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 Pracuję raczej w pomieszczeniu zamkniętym ( obiekt administracji publicznej ) no i nie mam za bardzo ochoty denerwować szefostwa bo to różnie bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hook Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 Możliwe że tak, ale mógł się również czuć sfrustrowany z tego powodu, poza tym nie chce żeby fera których używam budziły strach w innych ludziach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 Wiesz masz racje ja tez tego nie chcem.W pracy w szkole potrzebne sa przyjazne stosunki z plcia meska.Ale w niektorych sytuacjach, np jak idziesz gdzies przez miasto wieczorem, to jest mniejsze prawdopodobienstwo ze ktos Cie zaczepi.Bedzie czul respekt i bedzie wolal to jakiegos "pedalka" sie przyczepic.Ale ogolnie to kazdemu zalezy na przyjaznych stosunkach z ludzmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miś Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 jak idziesz gdzies przez miasto wieczorem, to jest mniejsze prawdopodobienstwo ze ktos Cie zaczepi.Bedzie czul respekt i bedzie wolal to jakiegos "pedalka" sie przyczepic. Masz rację, ale zbyt dużo naćpanych (pseudoklubowiczów?) chodzi po nocach, szczególnie w weekend więc takich to fero raczej nie powstrzymują od zaczepek itp, może nawet przeciwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 No tak, prawda.Jedyna rada -jezdzic do domu taksowka albo chodzic wieksza grupa z kumplami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scoty Napisano 18 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 Ale raczej te fero chodzi o NPA zadziałają negatywnie czy wręcz tak jak chcę na otoczenie. Zacznę od małej dawki 1 kropla. Ludzie pełna kulturka chyba że wyjdzie szydło z worka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scoty Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Znów wróciłem do pheroaxa po przykrych dośwadczeniach z NPA i efekty są powalające oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 12 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Kurcze, może i ja jeszcze raz z PHX spróbuję? Ze dwa psiknięcia i zostały. Może tym razem będzie jakiś efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scoty Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2008 cassi polecem he he npa mnie dołowało a teraz zauważyłem że p-max nawet 0,5 dawki zajefajnie działa, na początku stosowałem 1,5 dawki i było fajowo te spojrzenia hihi, wystarczy tylko dobra bajera i .......... Od jutra zaczynam dalsze testy i mam nadzieję że będzie super ( mieszanka p-max i npa oczywiście minimalne dawki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vichy Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 dokłądnie cassi polecam tobie phx. sama widzisz jak mi sie życie zaczyna po nim zmieniać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi