Cassi Napisano 3 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Jakiego zapachu są próbki "The Edge" for Woman, którego próbki żelowe otrzymałam w przesyłce z zamówionym fero? Na stronie internetowej wyczytałam, że sa o zapachu: Edge Essentials for Women: glow (jaśmin i geranium) oraz tango (ylanglang, gorzka pomarańcza i neroli). Jest też Edge Vanilla for Women. Ponieważ wygląda na to, że ów The Edge całkiem miło komponuje sie z moim ciałkiem, to znajomość zapachu jaki do mnie dotarł byłaby mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 8 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Saszetki The Edge dla kobiet to próbki pełnego produktu The Edge Vanilla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 8 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Dzieki za informację. Ja osobiście obstawiałam zapach Tango. Nosek mi się zepsuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzka Napisano 20 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 do mnie też dotarły te próbki.. Uwielbiam ten zapach! Gdzie można kupić the edge?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 20 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Póki co w Stanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzka Napisano 27 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2008 Póki co w Stanach to mnie pocieszyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi