new161 Napisano 27 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2008 Witam Jestem w posiadaniu probki tego feromonu 1szy raz. Tylko nie wiem jak to stosowac? buteleczka wyglada jak aromaty do ciast, nie ma dozownika w sprayu. Natomiast jest koreczek z precikiem. Mam rozumiec ze mam potrzec odpowiednie miejsca? Jesli tak to np. nadgarstki+kolice uszu,itd. czy aplikowac tylko w 1 miejscu? No i oczywiscie interesuje mnie mniej-wiecej ilosc nakladana na skore? Dzieki i pozdro Zalaczam zdj jak kto wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 28 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2008 Ja mam w spray'u, wiec uzywam nieco inaczej. A może Ty spróbuj zamoczyć ten pręcik i zobaczyć jakiej wielkości kropla z niego spadnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 28 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2008 new161, wygląda na to, że w pudełku musiała sie gdzieś zawieruszyć nasadka, służąca do poprawnej aplikacji. Napisz koniecznie do Obsługi Klienta. Pomogą Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi