samotnik Napisano 6 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Własnie dzisiaj jechałem sobie na podyplomówke i po przeczytaniu wielu wiadomosci na forum na temat działania feromonów zaciekawiła mnie teoretyczna choc i bardzo praktyczna sytuacja!!!!! Czytając słyszałem ze feromony działaja na kilka metrów. A wiec wyobrazmy sobie sytuacje! Przy stoliku siedzi 3 facetów i 3 kobiety. Jak to jeden z forumowiczów napisał przyjmująć skale od 1-10, zakładamy ze dwóch z nich jest na 9 a jeden który uzywa feromonów ma 5!! I jestem ciekaw jak zadziałaja feromony?? Bo jezeli tamci są w skali 9-kami, i feromon działa na kilka metrów, ten z 5 przepadł!! i co teraz??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xor Napisano 7 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2008 No wlasnie. Dlatego feromony to sciema. A nawet jak dzialaja to kupujemy je dla wszystkich facetow wokol siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kociu Napisano 7 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Tylko, ze fero nie daja ci nadludzkich mocy tzn. jak jakis potwor uzyje fero i bedzie siedzial obok dwoch zajebistych kolesi to i tak wiadomo, ze na 90% dziewczyny zwroca uwage mlodych bogow Z tego co zauwazylem to fero poprawiaja Twoje wyniki u kobiet, ale nie zrobia z Ciebie Apolla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samotnik Napisano 7 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Widze ze temat nie został ruszony:) Mi nie chodzi o nadludzkie moce, aby laski na mnie skakały itp itp:) Ja po prostu stworzyłem praktyczna sytuacje i zapytałem i widze ze nikt nie moze mi udzielic odpowiedzi:) Czyzby nikt w takiej nie był?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 7 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Ja w ogóle nie zrozumiałem całej sytuacji... Jakieś dziewiątki, piątki... Nie rozumiem nic, z tego, co napisałeś. Czyżby chodziło o atrakcyjność?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samotnik Napisano 7 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Tak chodzi o atrakcyjnosc i atrakcyjnosc+feromony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 8 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2008 No wlasnie ja musialem pare razy sobie to przeczytac zeby sie polapac o co chodzi, ale dobra.Kociu przeciez Ci napisal w swoim poscie ze w 90% dziewczyna zwroci uwage na tych znacznie ladniejszych.Ja nie mam takich problemow bo i bez fero kobiety mi sie nie opieraja w 99% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miś Napisano 17 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Ja nie mam takich problemow bo i bez fero kobiety mi sie nie opieraja w 99% To pewnie przez tą wrodzoną skromność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 17 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Haha Misiu moze to przez to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechotnik Napisano 18 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2011 Jak dla mnie to chyba rzecz gustu i upodoban kobiet,feromony nie działają na kazdą kobiete tak samo nam facetom nie podoba się kazda laska..bo jest kobietą. Ale tak szczerze to nie rozumiem tematu,nie rozumiem tej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomtom Napisano 18 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2011 A co jeśli fero użyjesz na randce , chyba idziecie na randke w 2jke a nie bierzesz jeszcze 2 kolegów do pomocy, co? A nawet jak jest impreza i wszyscy sie nabuchają to jest fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
compaqboy Napisano 19 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2011 jeśli wśród tych typów ty jesteś 5 i spryskałeś się fero to nie wierz w cudowną siłę feromonów. To nie jest magiczna różdżka i nie zrobi z ciebie 10. Sam musisz się postarać być co najmniej 8 w ich otoczeniu. Feromony mogą w tym pomóc ale wszystko tylko i wyłącznie zalezy od ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SuperZapach Napisano 17 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Dobre, można podpiąć się na pasożyta i nie wydając nawet złotówki cieszyć się powodzeniem kobiet. Grunt to zaradność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi