Xor Napisano 24 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2008 Ostatnio zmienilem na chwile perfumy z Bossa + L&D na Chikare... i pytalem roznych znajomych dziewczyn co o tym sadza... i wiecie co? Zadnej Chikara nie przypadla do gustu... mi tez tak srednio pachnie... nie wiem co wy w niej widzicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 25 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2008 Jak dla mnie Chikara jest rewelacyjna! Kumpel uwaza tak samo. Kolezanki, ktore pytalem, tez tak uwazaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomk81 Napisano 26 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2008 Chakira z tego co piszą na stronie fero ma duże stężenie, prawie 2x większe niż PHX. Po psiknięciu może ładnie pachnąć, ale myślę, że po jakimś czasie zapach feromonów na 100% się przebije a wtedy szkoda gadać. Dlatego kupiłem ostatnio Perfect ten:) bo są bezzapachowe:) Dziś mam zamiar przetestować jak się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 26 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2008 no wiesz jezeli uwazasz ze chikara zle pachnie to moze trza zaczac sie myc chociaz czeste mycie skraca zycie ale warto czasami ryzykowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
batbatoniarz Napisano 23 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2008 Moim zdaniem Chikara ma bardzo intensywny, ale niekoniecznie przyjemny zapach. W moim przypadku została potraktowana dość wrogo. Mam tu na myśli fakt odsuwania się ode mnie właśnie ze względu na ten zapach. Myślę, że po prostu to nie są feromony dla mnie. Żeby nie było wątpliwości, stosowałem próbkę Chikary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 23 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2008 Mi zapach Chikary przypadł do gustu, ale żeby to był mój ulubiony zapach, to nie powiem. Jest za bardzo duszący, mdły, taki "z kurzem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirron Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 Witam wszystkich ferumowiczow, na forum Chikara jest zachwalana za swój wspaniały zapach, porównywalny do perfum z górnej półki. Mi on absolutnie nie przypadl do gustu. Uwazam go za ostry i raczej nieprzyjemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość notSaint Napisano 2 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2009 chakira ma bardzo ladny zapach, pare kobiet sie mnie pytalo co to za perfumy, mysle ze to zalezy tez od dawki i odstepu uzycia. natomiast zawsze lacze chakire z innymi perfumami, chociaz zapach chakiry mi sie podoba i chetnie bym uzywal jej na codzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi